Premsesannesi355 Kızlar bebeğim 3aylik prospan kullanıyorum oksurugu için kullanan varmı faydasını gören kaç ml kullandiniz
EmineB10 Premsesannesi355 bize de Dr vermişti biz faydasını görmedim yorduk Dr unuz verdiyse kullanın. Dr ümüzün haberi yoksa bir danışın önce
arsbusra Premsesannesi355 bebeklerinize ilaç alıştırmayın sonra bağımlısı oluyorlar bağışıklıkları düşüyor, evde doğal yöntemler denemenizi öneririm 👶🏻
Eminerd Premsesannesi355 10 aylıkken kullandık hatta bende de vardı öksürük bende kullandım gayet işe yaradı bizde 🙏🏻😊
arsbusra Premsesannesi355 bir tutam ıhlamur ve 2 3 dilim elmayı kaynatın ılık bir şekilde bebeğinize içirin :) ayrietten tereyağı ve pekmez i bir tavada eritin 2 3 çay kaşığı verin benim oğlum da hasta öyle yapıyorum inşallah iyi olurlar bir an önce 🙃
arsbusra Premsesannesi355 yalnız ıhlamuru harlı ateşte pişirmeyin küçük gözde orta ayarda 15 dk falan anlarsınız zaten kokusundan
Eylusunannesiii Premsesannesi355 prospanda guzel ama besthelix in ustune tanimam aninda kesiyor öksürüğü
Mucizemlina Premsesannesi355 onu bilmemde sozial medyada son gunlerde sarmisak ve yag ayak aldina surulup gece birakiyorlar bir arasdirin isderseniz
arsbusra Mucizemlina verebilir bir zararı olmaz ıhlamur doğaldır biliyorsunuz ki 20 cc kadar verse yine yeter gece yatarken bir de sabah
Annis-ogul Premsesannesi355 ayy vala bugun bizim doktorumuz verdi bugün kullanmaya başladık ins ise yarar yaa
Paradiseeeee Premsesannesi355 o şurup pek işe yaramıyor malesef doktor da bişe vermişti içeriği temiz ama fayda etmedi sonra brcanly verdi o 2 günde kesti hemen