Elfthkn Kızlar 21 aylık oğlum var özellikle gece 2 defa üstü başı ıslak oluyor, şöyle gece kullanıp memnun kaldığınız bez varsa önerilerinizi alabilirim. Prima ve sleepy bio natural denedim bi ara da goon denedim ama taşırdı bizde hepsi 😢
blue5 Elfthkn ben de sleepy kullanıyordum tasti bir kac kez sonra bir numara buyuk aldim ve tasmadi. Siz de 1 numara buyuk alin deneyin.
DaisyMom Elfthkn molfix yeşil paket olani hic tasirmiyor.Bende ilk sleepy kullandim sonra baby turco.Baby turco da iyiydi ama ic lastikleri dardi.O yuzden gece bizde de tasma yapiyordu.Ayrica gunduz buyuk tuvaletide bulasiyordu.Molfixe gectim.Hic tasirma yasamadim.Geceden sabah uyanincaya denk degismiyorum tasirmiyor.
Zerr Elfthkn Molfix de taşırırdı bizde, bezinizi boyutunu değiştirin derim.. Eğer bebeğiniz çiş veya kaka diyebiliyorsa, çişe alıştırın komple çözüm 😉
Mom4565 Elfthkn bende pempars (pirima) kullanıyorum asla sizdirmiyor Türkiye de bebek bezlerine de bi oyun etmisle belli ki
hunilimomm Elfthkn baby turco kullanıyorum 29 aylık kızım hiç yaşamadım bu aralar sleppy aldım mecburliktan yukardan hep taşıyor gece üstünü değişiyorum mecbur