Iscan 1 ay 22 gunluk bebegım gunde bir defa zar zor yapıyor en son dün sabah yapmiştı hala yapmadı meme-mama veriyorum normal mi doktora gitmeki miyim hersey yapıyorum ama bir türlü yapmadı kabız değil dışkısı normal ama çok zorlanıyor
Tirtil35 Iscan benim çocuğumda ilk günde 1 defa yapmaya baslamisti sonra aralığı açıldı ⅘ günde 1 yapar oldu bi kaç doktora goturdum huzursuz değilse 10 güne kadar normal dediler mudaleye gerek yokmuş
Ahaha12 Iscan 1 ay 16 günlük 1 defa zar zor ikinma sonucu yapiyo gece özellikle çok fazla ıkiniyo bazen ben uyarı veriyorum çok ağlarsa o şekilde yapiyo napcam bende bilmiyorum kaç mama değiştirdim aynı
Iscan Ahaha12 ayenn bende en son aptamil conformil de kaldım o daha iyi geldş az çok ama işde bitmiyor sıkıntı
Ahaha12 Iscan onu kabul etmedi bebegim malesef ya kızım severek içiyordu ama oğlum direk çıkardı malesef neyseki boşa gitmedi komşuma 1 ay arayla doğum yaptık onun işine yaradı bebegi sevmiş:)
Iscan Ahaha12 ah bu bebekler hepsi farklı ve çok zor bakmak Annelık gerçekten çok zormuş ilk bebeğim 🤦🏻♀️