Hasanhaticeazraderen Sevgili Anneler merhaba 15 günlük yeni anneyim bebeğim uyanıkken sürekli ıkınıyor gazını çıkaramıyor sağlık ocağında ki doktorumuz nurse harveys kullanın dedi sizin önerileriniz neler hangi damlayı kullanmalıyım yardım edin lütfen 🙏🏻
Anneyim3 Hasanhaticeazraderen valla canım biz sab samplex kullanıyoruz benim arkadaşımda öyle aynı şekilde onun da bebeği var o da onu kullanıyor biz memnunuz
Asel0436 Hasanhaticeazraderen merhaba canım seninle aynı durumdayım maalesef ben doktora götürdüm berko zinco damla verdi ve bunu mutlaka dene bebeğin elli ve ayakları sıcak olsun emzirdiğin zaman Avcunun için ovala ve ayak altını
Vanilya Hasanhaticeazraderen nurse harveys iyi bir damla düzenli kullanın. Gaz sancıları olacaktır yine ama zamanla rahatlar
Sarew Hasanhaticeazraderen deneyerek göreceksiniz bence her damla her bebeğe iyi gelmiyor. Bi kaç gün kullanın zaten belli eder kendini düzenli kullanım da. Bu zamana kadar 5 damla değiştirdim ben etkisini görene kadar bebeğim 4 aylık oldu zaten hareketlendiği için daha rahat şuan. Şunu deneyim bunu deneyim derken zaman geçiyor.
Seda60199 Hasanhaticeazraderen karnını aşağı doğru ellerinizle odaların. Bacaklarını karnına çek düzenli yap damlaların yanında faydası oluyor
cicek10 Hasanhaticeazraderen biogaia canım biz bir ayı geçkin kullanıyoruz artık çok rahat Allah’a şükğr nurse ile birlikte kullanın inşallah işe yarar