muhendisanne_ Merhabalar hayırlı cumalar herkese, 20 aylığız, konuşma için aktivite önerileri bekliyorum arkadaşlar🌸😊
Fenty muhendisanne_ Konuşma zamanı kitabını internetten sipariş verebilirsiniz. 2 yaşa gelince de Adeda 2 yaş setini alırsınız bu iki kitabın çok faydasını gördüm. Gün içinde sorular sorun cevabını bekleyin, bir şey istediği zaman bunu mu istiyorsun yerine ne istiyorsun diye sorun. Gerisi bebeğinizde.
Noname21 muhendisanne_ ben masal kitaplarının çok faydasını gördüm. Özellikle yatmadan gün icindr falan okuyunca geliştiriyorlar kendilerini
alchn Fenty Hep bu şekilde gittim tekrarlama oğlum dan bekledim neydi annem ne iştir sun işaret ettikçe ismini sordum hep ama 23 aylık 3 5 net kelime harici konusmyor
muhendisanne_ Fenty evet bu kitabı yeni aldım başladık bakalım bizimki hep işaretlerle anlatıyor bizde hemen cevap veriyoruz aslında anlamıyormuş gibi yapcakmışız bu yüzden konuşmaya gerek duymuyor hep el işaretiyle istediklerini anlatıyor🙄
Fenty alchn Zamanı var demek ki ısrar etmeyin siz sıktıkça kendini daha da çeker. Zamanı bırakın vereceğiniz desteği verin sadece.