Eliftznogr sabahleyin yumurta sarısı, zeytin ezmesi, beyaz peynir, lor peynir , labne peynir, bazen omlet, yoğurt, pekmez. Bazen tarifler buluyorum kahvaltılık onlardan yapıp blendırdan geçiriyorum.
Öğle uykusuna yatıp kalkınca sebze yemeği pişiriyorum. Ne olursa kabak patates havuç ıspanak pırasa kapya biber o hafta evde ne varsa yani. Onunla birlikte yoğurt tabi gene. Sonra akşam yemeği olarakta genelde çorba yapıyorum yayla tarhana mercimek şehriye. Ne yapıyosam bize aynısından. Gene yoğurtla birlikte tabi. Günlük iki seferde uyku öncelerinde ılık ıhlamur içiyorum. Daha rahat uyumasını sağlıyor. Ara öğün dediğimde de meyve veriyorum vakti nasıl denk gelirse. Cennet hurması, armut elma üzüm Avakado muz. Ben aslında herşeyi veriyorum sadece alerji yapabilecek olan bal çilek şekerli konularak yapılan besinler ve pişmemiş domates bunları vermedim bide nohut fasulye bu ikisini vermedim. Günlük kendimize ne pişiriyosam onlardan veriyorum. Çünkü denedim bebek çorbaları yapıyodum salçasız baharatsız hiç sevmedi yemek istemedi. Bizimkiler den verdim çok sevdi öylede devam ediyoruz.