Atess19 Merhaba arkadaşlar; bebeğim 4 ay 27 günlük.. doğduğundan beri çok terliyor.. aranızda aynı durumda olanımız var mı? Aynı durumda olan arkadaşlar doktorla görüştünüz mü?
Siyahii Atess19 16aylık hala terliyo ve ter kokuyo. Sizin aylarınızdayken hergün banyo yaptırmama rağmen yinede terlerdi. Doktora sormadım açıkcası ben
Nisababy Atess19 kuzum her çocuk sanırım o süreçte çok efor sarfettiği için terliyor. Benimki gece o kadar terlerdi ki eşim su mu döküldü derdi. Ben doktora götürdüm internetten araştırdık kalpte delik olabilir falan diyordu. Doktorda o kadar canını acıtıyor ki bebeğimin. Ama şükür bişey çıkmadı küçük bir üfürüm var genellikle 2 yaşta geçer dediler
Elaogemnes Atess19 bizdede aynı sorun var doğduğundan beri sıcak seven bir bebek olmadı hep terler 😇 şimdi 1 yaşında hala aynı ben sordum doktora yapısı bu altında bişe arama dedi sadece terlemeyle hastalık olmazmış yan belirtilerde olurmuş bir sıkıntısı olsa
Hayatkisa1126 Atess19 kaka yapma sukligi nasıl emerken zorlanır memeyi kavrayamasigi için terler ozaman
Atess19 Nisababy ben henüz doktora götürmedim canım.. doğduğundan beri çok terliyor.. kafası, vücudu, ayakları bile.. yaz günleri havalar çok sıcak die düşündüm endişelenmedim ama havalar da soğudu 😔
Atess19 Hayatkisa1126 yaz günleri hergün 5-6 kere kaka yapardı şimdilerde günde 1-2 kere kaka yapıyor.. kabız da değil.. emerkende bir taraftan alnını siliyorum bir taraftan emiyor.. 😔
misssangreall Atess19 benim oğlumda öyleydi yastık su gibi olurdu 17 aylık şuan 1 yaşından sonra azaldı birde terletmeyen kumaş tercih edin
Gocicim Atess19 bende duzenli kullaniodum ama 3 damla az geliomus 5 damla kullanioruz belkismdi daha fazla kullanmamiz gerekiodur :/
Guzelanne34 Benim bebeğimde uykusunda terliyor. Özellikle gece uyurken hasta olucak diye korkuyorum terleyip üstünü açıyor ve üşütücek diye ödüm kopuyor
Moonlightttt Atess19 4 ay 15 günlük bizde de aynı. Emerken sanki su akıyor. Bir sorun yoktur emmek maraton koşusu gibi bebekler için diye okumuştum. Ama mesela uyku tulumu aldım gece soğuk oluyor giydirecegim ama emerken öyle çok terliyor ki nasıl giyecek memede uyuyor 😅