Canannesi35 Bebeğim 22 aylık, 2 hafta önce 1 adet et beni görmüştüm omuz arkasında, bugün de 2 tane daha olduğunu fark ettim. Bebekler de et beni normal midir ya da bu kadar kısa sürede 3 tane çıkması normal mi..
misssangreall Canannesi35 Et beni olduğuna emin misin benim oğlumdada öyle sanmıstım değilmiş molluskum kontagiozum bi bak eğer dediğim şey ise bulaşıyor acil kurtulmanız gerekiyor yoksa dağılıyor o
Canannesi35 misssangreall dr götürdüm dediğinizdenmiş bunları sivilce gibi sıkın dedi Bi krem falan vermedi.. Siz ne yaptınız geçti mi dağıldı mı bilgi verebilir misiniz
misssangreall Canannesi35 Doktor yöntemiyle acır dedi ben batikonla temizleyip iğne ile açıp cımbızla sıktım korkmayın acımıyor cocuk uyurken yaptım
misssangreall Canannesi35 bizdede 3 tane daha var bende yapcağım yine diğerine yaptığmda bunlar küçük diye yapamamıştım smdi hepsini aynı anda yapıp kurtulacağım insallah önceki yaptığım kurudu beyaz nokta kadar iz kaldı
misssangreall Canannesi35 kendiliğinden 6 ay ile 2 yıl arasında kaybolur diyorlar ama içindeki sıvıya el değip başka yere değdiğinde oradada cıkıyor yani çoğalıyormuş. Batikonla iğneyi cımbızı ve o bölgeyi silip öyle temizlemek lazım ve yaparken elinize eldiven giymeniz lazım