anneyimm82 2 buçuk aylık oğlumun başında Konak oldu. Doktorum mustelanın Konak şampuanını önerdi. Ama baktığımda Konak önleyici yazıyor. Konak çıktıktan sonra da geçiriyor mu ? Kullanan var mı ??
birtutamsac anneyimm82 zeytinyağını kızdırın ılıyınca bebeğin saçına sürün masaj yapın 15-20 dk kadar bekletin sonra sıkı tarakla tarayın duş aldırın bunu her banyo öncesi deneyebilirsiniz
Cansu_03 anneyimm82 zeytinyağını ılıt canım ocakta içine biraz karbonat at bebeğin saçına pamukla yedir iyice beklesin 2-3 saat tara sonra duş yaptır bunu bana çocuk hemşiresi önerdi karbonat kabartıyo konakları
Ahmetinannesi668 anneyimm82 ben sebamed in şampuanını kullanıyorum çok şükür konağı geçirdi sürekli kullanıyorum ama hiç değiştirmemeniz gerekiyor şampuanını
Ahmetinannesi668 anneyimm82 geçirir bence bi dene banyoya girmeden yarım saat önce saçına zeytinyağı sür saçlarını bi sağa sola bi sağa bi sola tara her gün oda geçirir
Mom0911 anneyimm82 bebek yağı varsa sürün kafasına 20dk bekletin yumuşasın . Yumuşayınca ince dişli tarakla tarayın yavaş yavaş çıkar konaklar.oğlumda Böyle 2 defa yaptım , bir daha da çıkmadı
Moonlightttt anneyimm82 merhaba aylardır bizde de var. Banyo öncesi bebek yağı veya zeytinyağı sürerek birkaç saat beklettim, yumuşak fırça ile tariyirdum geçmiyordu. Burada gördüm bebeklerin ince dişli taragi varya onla taradım yüzde 90i geçti bı anda.
AsyaNaz anneyimm82 zeytinyağını pamukla sür Konak olan yerlere yedir masaj yaparak. Sonra sıkı tarakla saçını tersine doğru tara hemen çıkıyor
GamzeK anneyimm82 Annem yapıyordu benim ogluma banyodan Bi yarım saat önce zeytinyağı ile karbonatı iyice karıştır pamukla sür canım yarım saat beklesin sonra yıka tara kısa sürede geçti bizim