birfincantuzruhu 2972 Merhaba 🌸 oğlum 51 günlükken süt ve süt ürünleri alerjisi tanısı konuldu 3 aylıkken kan kaka hatta deri testi yapıldı hiç bisey çıkmadı. Ama vücudundaki döküntüler geçmeyen pişik mukuslu kaka şikayetlerimiz devam ediyordu. 3 ay sıkı diyet yaptım. Sonra yavaş yavaş diyeti açtım. Diyetten sonra düzelme oldu. Şuan 11 aylık atlattık çok şükür 🥰
Mavismom 2972 kan testimiz temiz geldi kızım kakasını yapmıyor 8 aylık şu anda 3 gündür diyet yapıyoruz
Ogulcan 2972 biz kakada detaylı batırdık çıkmadı ama süt alerjimiz var bebeklerde yalancı negatiflik verebiliyor
2972 Ogulcan bizim bi kere kakamızdan kan geldi sonra hemen geçti o gün tahlil verdik yakancı çıkması imkansız geldi bana derimizde de herhangi bi şey yok
balkupusu Bizde test yaptırdık testte çıkmadı bende diyet yapmadım ama sürekli döküntülu bi derisi mukuslu kakasi var yani testte çıkmasa da alerjisi olabilir mi
2972 balkupusu bizim deride dökğntü filan yok şükür bilmiyorum ki br diyet yap dedi bi kere kanlı kaka yaptı diye
Meyvebicagi 2972 kanlı kaka 6-7 saat süren ve molasız ağlama krizleri mukuslu kaka göğüste hırıltı. (pişik yoktu o zamanlar şimdi 6 aylık olduk şimdi geçmeyen pişik eklendi ) uykusuzluk huzursuzluk fışkırtarak kusma vs vs. Aklıma gelmeyen şeyler de var
fazilet001 Vallahi bende şaşırdım kakada tahlilinde bisey çıkmadı diyet yapıyorum geçen gün dayanamayıp çikolata yedim yine kan geldi.
Denizzz88 2972 1 yaş öncesi yapılan testler genelde yanlış çıkıyormuş oğlumda var süt alerjisi bende diyetteyim doktorumuz henüz test yaptırtmadı yanlış çıkabilir diye biraz daha büyüsün öyle yaparız dedi
Denizzz88 2972 ben 4 aydır diyetteyim vücudunda egzama oldu yanaklarında döküntüler, gürültülü kaka,mukuslu kaka,kaka yaparken çok zorlanıyordu kıpkırmızı oluyodu yüzü kendini sıkmaktan,karnı gurul guruldu bide hırıltısı vardı bu şekilde anlamıştık