Deletedmom65802 Anneler 5 ay 5 günlük bebeğim var da kayınvalidem havuç salatalık yalatalım diyo da tam 6 ayı beklemeli miyim yoksa dediğini mi yapmalıyım sizler ne yaptınız🤦🏻♀️
birtutamsac Deletedmom65802 tadını aldıklarını sanmıyorum sert oldukları için yemiyolar sonuçta verebilirsiniz eline
Mys01-01 Deletedmom65802 şimdi linç için gelen olmadan söyleyeyım yalatın 😍 ben havuçla diş kasımasına bayılıyorum mesela kendıde sevıyor benım gözetimimde büyük olarak eline verıyorum sert ısıramazda artık az zaman kalmış 5 ay 20 günde geçirdi bizi dr suan 6 ay6 günlüğüz
Yasemin38 Deletedmom65802 sıkıntı olmaz canım ver eline kontrollü şekilde. 5.5 ayda bizi tadımlara başlatmıştı doktor
benbilmembebembilir Deletedmom65802 tadım olarak değil oyalanması ve dişini kaşıması için eline verilebilir bence. Ama tadım için 6.ayı bekleyin havuç bile olsa bağırsakları hala hazır değil ek gıdaya. 6.ayı geçtim oğlum 7 aylık olmasına rağmen geçen kabızlık tehlikesi atlattık aynı şeyi yaşamanızı istemem
Bebegimm1 Deletedmom65802 havuc olabilir ama salataligi koparabilir ilk yardim videolarini izleyin ek gidada ister istemez bogazina takilabiliyor illa olucak diye yazmiyrm ama bilmekde fayda var ama illa vericekseniz de 3 gun kurali ile tadim yapmadan baslamayin alerjisi olabilir