Betulcinar Kizlar oglum 18 gunluk ve nefes alip verirken arada hırıltısı oluyo yenidoganlarda olurmu yoksa hastaneye goturmem gerekirmi
Nehirdenizi Betulcinar benimde bebeğim 24 günlük hırıltısı var çok merak ediyorum normal mi diye ama bi fırsatta doktora götürüp göstericem
Oske_21 Betulcinar burnu tıkanmıştır belki ondan olmasin serum fizyolejik alin eczaneden sonrada bebek aspiratörü alip cekin burnu doluysa zor uyuyodur bebecik yazik umarim göğüs hırıltısı değildir 😔
Alinsu Benimde bebeğim 18 günlük kustugundan burundan da kustugu için kurumuş ondan hırıltı yapmış burun tıkanıklığı eczaneden güzel bi serum aldım çok iyi geldi
Asrinbaby Betulcinar canim burnu tikalidir bende hırıltı fark edince hemen su sıkıyorum burnuna bazen çekiyorum baya geliyo süt kalıntıları tikiyo. Sürekli temizle bebekler ağızlarından nefes alamazlar ve bi süre sonra tamamen tıkanır ağlar surekli
seydaanur Betulcinar benimde bebeğim hırıltılı nefes alıyor serum fizyolojik ve aspratörle açmaya çalışsam da bir türlü olmuyor rahat nefes alamıyor pazartesi doktora götüreceğim bende