Ozge04858 hci mama hic icmedi yarın bebegim mecbur anneme bırakcam aptamilin anne sutu diye bi süt gibi bisey var bebege versem zararı olur mu ki bi gönderimde arkadaş yazmıştı sagolsun sizede sormak sizden kaçtır saatir telasdayim bebeğime ne vereceğim diye
Bebiskomm Ozge04858 kucuk kutu aptamil alın 79 tl toz halinde su ile karıstırıp verceksiniz her 30 ml 1 ölcek ılık su. cok sever icer.karnı doyar. sakın sutt vermetin bebege.biraz once postunuzu gordum
FiltreKahve Ozge04858 hanımefendi bir önceki postunuzu da okudum, yarın gideceksiniz küçük boy aptamil toz mama alacaksınız 1 numara. Her 30 cc su için 1 kaşık (mamanın içinde kaşığı var) mama koyacaksınız ılık olacak bebeğin içebileceği ılıklıkta bu kadar basit
GonulUckun Bir önceki postta gördüm asla inek sütü vermeyin çok zararlı bağırsak da kanama ya bile yol açıyor. 1 yaşından önce inek sütü asla verilmez formül mamaların küçük boyutlarından alabilirsiniz 200 gram lik
GonulUckun Bebiskomm Bi link atmışlar formül süt diye hiç denememis o yüzden diyor sanırım mama değil şişede formül süt atmışlar ben denemedim açıkçası bilmiyorum ama bence bir küçük kutu mama almanın bir zararı yok yani böyle acil durumlarda kurtarıcı oluyo alışkanlık yapacak zamanı da geçmiş zaten bence kutu mama alın küçük
Bebiskomm GonulUckun evet kucuk kutu mamaaa alsınn ztn uc gun anca gider kullanır.sakın bi gun nolcak mama almim demesinnn
limonlukarpuzzz Ozge04858 diger posttada yazdim burayada yazayim arkadaşin yazdiğida mama kutularda satilanlardan farki yok.. Tek farki hazirlanmiş olmasi siz uğrasmayacaksiniz hazirlamakla..
Adamelis12 Ozge04858 anne sütü ya da mama dan başka hiç bir şey kullanamazsınız. En küçük kutu mamalardan alın