Selma_brn Arkadaşlar 2 aylık gebeyim vajina da kaşıntı var 2 3 gün oldu başlayalı çok kaşınıyor netten baktım sirke ila taharetleniyorum günde 1 kere çok yakıyor 😭 ama sonrasında baya rahatlatıyor sizler neler yaptınız gebelikte kalıntısı olanlar
limonlukarpuzzz Selma_brn arkadaş sicak su demiş ama kesinlikle yapma kanamaya sebebiyet verebilir. Ilık suyla tahretlenebilirsin yone sirkeli suda olur ama mutlaka doktora görün krem fitil bir sey önerir. Çamaşirlarini mutlaka ütüle ve yüksek sicaklikta yikaki bişey kalmasin
Mltems Selma_brn ben her lavabodan sonra kalın kağıt havlu peçete koyuyorum. Bu sayede sık değişiyor ve hijjenik kalıyo. Her lavabo sonrası su ile yokayıp silip peçeye koyun. Nemli kalmasın
Selma_brn Azrass Gideceğim zaten doktora karnımda ağrıda var bşy mi oldu diye korkuyorum düşük riskin var demişti doktor kanamam olmadı şükür ama yinede korkuyorum
Bety Pamuklu ve ütülü çamaşır giyin bol su için dr krem ve fitil verir mantar ancak bu şekilde geçiyor
Selma_brn limonlukarpuzzz Düşük riskim var zaten tamam canım saolasın yarın zaten doktora gitcem karın ağrım da var bi sıkıntı var ama ne bilmiyorum😔 hayırlısı
Burculiceee Selma_brn canım doktora gitsen daha iyi çünkü idrar yolu enfeksiyonu yada bi çeşit mantar olabilir enfeksiyon varsa erken önlem al ki kana karışıp ordanda bebeğe geçmesin sağlıklı günler