alimeninannesi Kızlar iyi geceler. çok fena grip oldum. Başımın ağrısı genzimin yanmasından duramıyorum. Ne içsem sütüme geçmez? Parol aldım bana mısın demedi. Zencefil bal içtim oda yaramadı. İyi gelecek. Bi ilaç yok mu 😢 bide bebişimde uyanık harap oldum.
Metsar alimeninannesi sütünüze geçmez diye biliyorum ben. Asıl önemli olan maske takın ki mikroplar bebeğinize bulaşmasın
Satgiray alimeninannesi canım çok aşırı ysan acil e git veriolar onlar süt e geçmeyen ilaç bana vermişlerdi doktor görmeden çok yüklenme zencefil de aşırı 3.bardagi içersen süt unu keser yada meme reddi yaşarsın doktorlar fazlasını önermiyor yigenimde yaşadık yenilerde
alimeninannesi Satgiray yok bi bardak içtim. Aslında bi kez hasta olunca daha hastalanmazdım o sene şimdi bu ikinci hemde yakın zamanda. Herşey bozuldu vallahi
[silindi] alimeninannesi 1corba kaşığı pekmez e bi küp şeker büyüklüğünde oda ısısı tereyag koy yut canim ayaklarına da vicx sur yat hemen geçer inşallah
[silindi] Bebiskomm ben doğuma girerken asiri griptim anestezici olmaz doğum dedi ertesi gün ayaklandım aldi doğum a
alimeninannesi Duygunida ay öyle bi fenayım ki kulakların gözlerim burnum böyle sanki etlerim kemiklerimden ayrılmış dökülüyorum saç diplerime kadar 😂 çok şükür elhamdulillah. Sana da çok geçmiş olsun 💐
alimeninannesi Glcnada Allah şifa versin inşallah değilsinizdir. Ben koku falan alıyorum valla aldığım koku yakıyor geçiyor genzimi😪😪