Leyla0613 Merhaba kızlar Eve nem ölçer ve ısı ölçer aldım nem değeri 80 diyor şok oldum olması gereken 40-60 değerlerde nasıl düşüreceğim neden bu kadar yüksek rutubette yok yeni bina
Ozlemparlak Leyla0613 benimde öyle canim bol bol havalandir baktın olmuyor kayatuzu lambası al bende alicam heralde 63 e falan düşüyor sonra yine çıkıyor
Mariposa Leyla0613 çok yüksek durulmaz ki o kadar nemde, yapış yapış olur insan. Havalandırın karşılıklı cam acın düşer hemen nem
Sontvbukucu Leyla0613 surekli havalandırin bide evde camasir kurutunca baya artıyor 90 lari gordum camasir astığım zamanlar
Leyla0613 Ozlemparlak kaya tuzu lambam var evet havalandırıyorum ama arttıracağım bebeğim sürekli hasta oluyor bu sebeptenmi acaba çok üzüldüm
limonlukarpuzzz Ozlemparlak kayatuzu lambasu değil sadece kaya tuzu koymak iyi gelir.. Kayatuzu lambasi işlem gördüğü için iş görmüyor..
Leyla0613 NukleerBaslikliKiz yok asla kurutmak ya güzel havalarda dışarıda kısın kurutma makinemde kurutuyorum
NukleerBaslikliKiz Leyla0613 Ay dikkat edin valla çok nemli odada nem böcekleri falan oluyo canım. Nem düşürücü tabletler var onları deneyebilirsiniz
Leyla0613 Mariposa bende öyle düşündüm tamam ev sıcak ama yapış yapış olacak kadar değil cihazda bozuk değil herkes çok memnun gerçekten çok şaşırdım
Mariposa Leyla0613 bizde mesela evin nemi %50 ye geldi mi hemen burnum tıkanır sıkıntı basar açarım cam çerçeve . Yani o kadar nem rahatsız eder zaten. Cihaz belki bozuktur
Leyla0613 Sontvbukucu çamaşır asmam asla. Yarın gündüz havalandırıp bakacagım cihazı gece denedim. Sizin eviniz güneş görüyormu onunla alakası varmı acaba benım kuzey cephede kalıyor pek görmüyor