Bilal0420- Aşırı hırıltısı var iki hafta önce doktora götürdük öksürük vardı. Antibiyotik kullandık ama hırıltısı hala devam ediyor tekrar ilaç kullansın istemiyorum var mı alternatif yollar deneyip başarılı olan bebeğim 11 aylık
Tubis5712 Bilal0420- ben de burada bekleyeyim 1 hastadır kızımda da var burnunu temiz tut dedi dr ilaç karşıtı doktorumuz tereyağlı pekmez deneyebilirsiniz uykuda rahatlatıyor biraz olsun bir de buhar makinanız varsa açın toz olmasın sade bir ortam olsun dedi ama ev küçük her şey dip dibe benim bildiklerim bunlar başka alternatif var mıdır acaba
-Miray- Bilal0420- muhtemelen geniz akıntısı varır buhar kullan yoksa da iburamin zero geniz akıntısına iyi geliyor
-Miray- Tubis5712 Tubis5712 kilosuna bakıyorlar onu yazarken 7 kilo falan olunca kullanılabiliyor sen surekli burnunu temizle rahat nefes alsın bu sene hastalıklar hic geçmiyor çok inatçı allah yardımcımız olsun
Tubis5712 -Miray- amin ben bide okul öncesi öğretmeniyim okul kırılıyor hasta bile olsalar çocuklar okula geliyor ben taşıyorum resmen çocuk bi kurtulamadı be kadar dikkat etsem de sarılmak istiyor çocuklar geri çeviremiyorum şu sırada el ayak hastalığı salgını var dikkat edin
-Miray- Tubis5712 aynen kzim okula başladı başlayalı bitiremiyoruz hastaligi bu sene o kadar ilaç içtiler limon zencefil nane çayı pekmez kesmiyor öksürük niye kapatmıyorlar okulu çocuklarımızın olmeleri mi gerekiyor kapatmak icin
Tubis5712 -Miray- o kadar çok tepki alındı ki ben belediye kreşinde çalışıyorum 11 okul var tüm veliler cimere yazdı ev hanımları da dahil olmak üzere