Elif_35_ Kızlar oğlum 1.ay 15 günlük aşırı derecede gaz problemimiz var mama aptamil kullandık smdi ise aptamil conformil öneriyorlar aranızda kullanan varmı yada gaz için yardımcı olacak.
cansu_efe Elif_35_ Benim bebegim 2bucuk aylik cok gazı vardi anason icirdim ve topuguna gobek etrafina aci elma yaği surdum onunla biraz hafifledik ama tekrar basladi o islemleri tekrar yapiyorum hafiflemesi icin care bulunmuyor bi turlu gaza
Almi21 Elif_35_ gaz damlasına ek olarak ben kendim kimyon içiyorum daha rahat çıkarıyor ve karın ağrısı kalmıyor
Hcrdnc Elif_35_ benim bebegimde cok gazlı bebek. Nurse harveys gaz damlası ve biogaia kullanıyorum. Cok şükür fark ediyor baya. Gazını kolay çıkarıyor. Biraz pahalı bunlar ama değiyor emin olun
Elif_35_ NukleerBaslikliKiz evet sam simplex kullanıyoruz sütümde yetmedi için mama veriyorum bir türlü gazı bitmiyor
Dideemmsss Benm bebeğimde hem gaz heö kabızlık varı sürekli doktor günde 3 4 kez 2 3 dakika yüzüstü sert bi zemine uzat dedi midesine baskı olunca gazını çıkarır dedi dediğini yaptım ve şuan mama falan içince bile gazını kendi çıkarıyo