-Alaz2020- Bebeğim 15 aylık olacak 10 gün sonra gece uykusuna yatınca sıklıkla gece 5-6 kere emmeye uyanıyor. Herkesin böyle mi merak ettim. Gözü kapalı uyanıyor ağlıyor. Meme verince uyumaya devam ediyor. Zaten gözünü hiç açmamış oluyor.
Huseyinin_Annesi -Alaz2020- aynı durumdayım 17 aylığız.bağlık çığlık uyanıyo memeyi alır almaz dalıyo
hamzabebek -Alaz2020- 13 aylık bebeğim de aynı şekilde devamlı uyanır.Birde memeyi ısirmaya başladı çok canım yanıyor
Defne-27 11 aylık kızım bızde oyleyiz bı düzeldi bır ay kadar sadece ama sımdı yıne uyanmalar ve aglama
-Alaz2020- Defne-27 Çok değişken uyanma sayısı bizimkinin artıyor azalıyor ama hiç uyanmadığını görmedim.😅
Gamzeburkan -Alaz2020- gerçekten öyle ya ama 1 yaşından beri memeden keseceğim dedim kıyamadım çok yıpratıcı bir dönem ama birkaç aya kesmek istiyorum insallah kesince düzelir bebekler ☺️
-Alaz2020- hamzabebek ısırdığı zaman hemen çıkarıp meme vermeyin bir süre. Ciddi bir şekilde uyarın. Bir daha ısırma canım yandı deyin. Ben öyle yapıyorum ısırdığında, ısırmıyor.
-Alaz2020- Gamzeburkan bazen ben de dayanamayıp kessem mi diyorum ama aynı şekilde kıyamıyorum. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek🤷🏻♀️😌