Gulfem07 Gribal enfeksiyon diye doktor bu surubu verdi kullanana var ki acaba çocuğuna 22 aylik oglum gunde 1 olcek çok terliyor,simdide yatamiyor uyanıp duruyor yan etkisi falan oldu mu bebeklerinizde
Mhtttp Gulfem07 merhaba 6 aylık bebeğimde geçmeyen grip vardı. En sonunda doktor bu ilaci verdi ama oyle huysuzluk terleme vs yapmadı hatta 2 gune iyileştirdi bile
Koalina Gulfem07 Ölsürük oldu kullandım şak diye kesti valla kesilesimivardı yoksa omu kesti anlamadım
serebro Gulfem07 2 ay önce kadar ateşlenme grip oldu oğlumda günlerce burun akıntısı gecmeyince Dr en sonunda bunu verdi hemen düzeldi. Bir yan etki gozlemlemedim
Sinem_ayaz Bizim vazgecilmezimiz hem ateşi hemen düşürüyor hem de gribi geçiriyor oğlum şu an 34 aylık ilk 30 aylıkken kullanmaya başladık sanırım ama 2 yaşından sonra kullanılıyor diye biliyorum
Gulfem07 Koalina öksürük var ama ara 2 gundur sadece akşamları kullanıyoruz etkil bir ilaç belli çocuğunun burun akıntısıni hemen kesti sayılır ama atesi pek etkilemedi hâlâ atesi var suan
Koalina Gulfem07 Allah yardımcın olaun inşallah düşer hiç ateş yaşamadık bir tecrübem yok o yüzden Rabbim yavrucağa da şifa versin inşallah 🤲🏻
Balinannesii Gulfem07 valla ben her ates öksürük grip olduğunda bunu kullanıyorum ama dönüşümlü. Bi bunu veriyorsam 4 saat sonra dolven veriyorum mesela. Hatta suan yine hasta ve bunları kullanıyorum uyku yapıyor haliyle ama çok işe yarıyor
Gulfem07 Balinannesii dolven ne içim kullanılıyor acaba?Ateş gecti cok sukur ama burun akıntısı bir türlü geçmedi gece zor oluyor bayağı