Umutegem Iyi gecwlwr hanimlar kovid olduktan SONRA adet tarihi degisen var mi . Normalde gununde olurdum ama 2 gun gecikti hamilrlikfe suphem yok ama gene de korkuyorum suan 2. Cocugu istemiyordum ama rabbim nasip ederse o ayri konu tabiki ama
mom54546 Umutegem bende covıd oldum ondan sonra degisiklik oldu ama düzeldi fakat aşı olduktan sonra daha da kötü oldu adetim ne zaman geldigi bellı degıl artık
dikenlerinleydisi Umutegem benimde covitten sonra adet olmaya basladim 6 aydır olmuyordum hala duzensiz
zarifhanim Umutegem Emziriyor musunuz? Çevremde covid sonrası herkes erken regl oldu. Fakat bebeğime de bulaştığı ve çok sık emzirdiğimden dolayı süt bezlerinin yoğun çalışması sebebiyle 17 gün geç adet oldum. Düzensizlik olabilir
Umutegem zarifhanim yok cnm emzirmiyorum oglum 33 aylik da ilk defa bole oldu karin ve kasik agrim var ama olamiyorum bi turlu
mom54546 Umutegem aynen 2.doz aşıdan sonra ben çok kötü oldum zaten covıde yakalanınca yatak döşek yattık çpk kötü geçirdik
Angellove94 Umutegem Benim 1 yıl olcak adetim düzensiz olmaya başladı corona geçirdikten sonra hormonları bozuyormuş vücutta hasar bırakıyor bi yerlerde illaki bende bir de tansiyon ve nabız yüksekliği oldu
Umutegem Angellove94 nasil bi illet hastaliksa cnm insallah bende gecte olsa olurum da cunku 2. Cocugu dusunmuyorum oglum 33 aylik ve daha erken oldugunu dusunuyorum tabi rabbimin verirse basimin ustunde yeri tabiki ama