Zehraayaz Kizlar alışverişi nereden yaptınız en çok neresi uygun LCW civil e bebek mont ayakkabı kazak pantolon elbise tulum vesaire kızım 14 ay 18 günlük onun için alışverişe gidicem sizce hangisine gitmeliyim yardımcı olur musunuz
nursocum Zehraayaz ben hepsini intten yaptım çünkü avm gezecek durumda değildim. Mont zara bot, şişme yelek boyner kıyafetlerini polodan aldım. Ev için günlük kıyafet geçen sezondan vardı almadım oversize almıştım bir çok şeyi bu kışı atlatır uzun kollu zıbınlarınıda hm aldım birde ev patiği vicco umarım yardımcı olmuşumdur
watermelonlove Zehraayaz Canım şuan lc sitesinde dehşet ötesi indirim var ve ciddi ciddi indirim var bazı sayfalar indirim ayağına günler öncesinden fiyat yükseltip sonra eski fiyata getirip indirim yaptık diyor lc sitesini aktif takip eden biriyim bana güven ciddi bir indirim var kızıma bir mont bakmıştım yeni sezon ürünüydü 210 TL 150 küsüre düştü düşün artık yani
Fitifiti nursocum Kız uygun yer sormuş sen zara,boyner,vicco diyosun 🙈😄 bu arada vicco ev ayakkabısından hiç memnun kalmadım ben ya,asla rahat edemedi. 1 saat bile giyemedi. İyi aklıma getirdin dur ben satayım onu burada🤓
Zehraayaz nursocum teşekkür ederim Ama ben tek mağazadan alıp çıkacağım LCW e bebek civil bu mağazaların hepsinden alışveriş yaptım ama çok pahalı diye duyuyorum aralarında hangisi daha uygun diye danışmak istemiştim açıkçası 🥰🥰
Missfistik nursocum kadın uygun fiyatlı demiş maşallah zaradan girip boynerden çıkmışsın tamam zenginsin anladık🤣
Zehraayaz Poyrazduygu e bebekle civil yan yana ikisinede gireyim ama lcwya gitmem sanırım çok pahalı deniliyor😏
nursocum Fitifiti lcwden uygundu bu dediğim yerler valla lcw afı çıkmış işe yaramaz montlar 250 liradan satılıyor. 😂 ciğit uygun yeni bebişime ordan alcam bişeyler 😬😅 vicco mevsimi tam gelmedi bi kaç gün giydi sıcacık tutuyor ama şimdilik çorap yeterli oluyor
ensarinannesi21 Fitifiti kendin rahat ettirmediğin bişeyi neden başkasına satıyorsunuz memnun değilseniz belki alanda memnun olmayacak ayıptır yani dur ben satayım başkası kullanmasın para kolay kazanılmıyor yapmayın lütfen
Fitifiti nursocum lcwden uygundu bu dediğim yerler Lcw eski kalitesini kazanmaya müştesi kitlesini değiştirmeye çalışıyor zağar. Basit düz,evde giydireceğim bir sweet 90₺ idi 🌝 saygılar dedim 😁
Zehraayaz Fitifiti sizce bot tarzımı alayım kızıma yoksa normal ayakkabımı kış için kararsız kaldım yağmurda yurmeyecek sonuçta diye düşünüyorum 14 aylık bu arada sizler nasıl aldınız 🤗
nursocum Fitifiti cidden öyle ben 3 tulum aldım sadece ordan mağazada kocaman olan tulum evde bir karış kaldı üstelik geçen seneki tulum kalitesiyle aynı değil sanki daha bir incelmiş birde fiyatları cep yakan cinsten hm 3 lü tulumlar daha uygun oluyor daha güzel 😁
nursocum Zehraayaz ben ağırlaştım artık avm gezemediğim için böyle yaptım. Ama civil uygun diyorlar görüp alırsanız daha güzel şeyler alırsınız birde ciğit var oda uygun fiyatlı 2. Bebişe ordan bişeyler seçmeye başladım bile 😊
Kzlrmk Zehraayaz e bebekte 1 tane kolej montu ve bir takım 1 adet pijama aldım 2 oyuncak 10 TL den sonra hepsi toplam 400 TL tutdu aldığım 2 parça seye 400 ödedim pismanlık sonra eve gelince anladım aldığım o sade takım meğer başlı basına 180 TL imiş Bi esprisi de yoktu sonradan bebeğime büyük geldiği için değişim yaptım tabi 😊civil ve İnternet siteleri uygun lcw hiç alışveriş yapmadım henüz 😊
Zeynepyigitalp Zehraayaz en uygun civil sonra e bebek. Lcw de hersey cok pahali. Ama sabah indirim vardi uygulamaya girdiğimde gecen seneki fiyatlari koymuslar bazi ürünlere lcw bi bak istersen 😊
Fitifiti Zehraayaz 14 aylık bir çocuk için bot gereksiz. Hem yürüyemeyecek,hem ayak şekli tam oturmadı,hem de ağır gelir. Su geçirmeyecek ayakkabı alın derim. Vicco,adidas nike gibi markalars göre daha uygun. Ve yumuşacık çok rahat