ilkgozagrimmmm Kızlar merhaba umca işe yarıyor mu biz hiç kullanmadık. Ama bağışıklığa vs iyi geliyor mu bilgi verebilir misiniz
hamzabebek ilkgozagrimmmm Biz kullanıyoruz çok methedildi ama bilemiyorum ben çok onemli bı fayda görmedim
Kubra5657 ilkgozagrimmmm ben aldım onu ne zaman versem hep kustu neden anlamadım ama faydasını gören çok varmıs bende birdsha vermedim
melodininoglu ilkgozagrimmmm hastayken kullandık. Ama ilaçta kullanıyorduk. Hangisi iyi g ldi bilemem. Ama yararlıdır diye düşünüyorum 🖤
MasalsMommy ilkgozagrimmmm Ben de iki haftadır kullanmaya başladım. Kızım hasta iyileşmeye başladı ama ilaçlardan mı ondan mı bilmiyorum. Sanırım uzun vadeli kullanımda farkı görebileceğiz bilmiyorum 🤷🏼♀️
Mayisannesi34 MasalsMommy bir haftadan uzun kullanmayın demişti doktor bize 😊 kızım hasta olduğu gibi veriyorum ilaçsız atlatıyoruz çoğu zaman 😊
pelinsss ilkgozagrimmmm doktorumuz yazmıştı, oğlumda ateş ve öksürük vardı. Çok uzun sürmeden geçti ama devamlı kullandığım bişey değil tabi.
Akcabeytas Bizde 3 haftadır kullanıyoruz yani hasta olacak gibiydi verdiğimde sürekli hapşırıyordu ondan sonra ertesi günü kesildi o mu işe yaradı bilmiyorum tabi
MasalsMommy Mayisannesi34 Kış aylarında bağışıklığını güçlendirmesi amacıyla almıştım ben de ama bizim doktorumuz öyle bir bilgi vermedi bana kullanmamda sakınca olmadığını söyledi
[silindi] ilkgozagrimmmm oglum baya hapsirdi efsane bisey ben büyüğünden aldim kendim de kullanıyorum oğluma da veriyorum hemen gribe dönmeden atlattık bebeğe 10 damla az suya karıştırıp kendime 20 damla suyla.3kere
Mariposa ilkgozagrimmmm biz umca çok kullanıyoruz daha doğrusu eşim , ne zaman grip olacağını anlasa hemen içiyor ertesi gün hicbirseyi kalmıyor
Opticanmom Mariposa yaa öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum eşim covid olduğunda çocuk doktorumuza sormuştum bizim için önereceğiniz birşey var mı diye o da umca icmemizi soylemisti bundan sonra ne Aman hasta olacağımızı hissedersem hemen içeceğim
Mariposa Opticanmom aynen hasta olacağını hissettiğin an kullanırsan cok etkili bizim evde 3-4 tane bulunuyor genelde 🙂
Mariposa ilkgozagrimmmm buyuk çocuklarda kullanılıyor diye biliyorum ama benimkiler daha küçük onlarda hic kullanmadım. Babamızda allerji oldugu icin o daha çok kullanıyor.