bakma-bana4 Arkadaşlar bu postum kendim icin açtım 😆 Ben maydanozu sevmiyorum ama onunda vitaminini almak istiyorum ne yapabilirim bana tavsiye verir misiniz ? Çok tiksiniyorum kendisinden nimet biliyorum ama gerçekten bilmiyorum nasıl vitaminini alicagimi 😓
Utkucan bakma-bana4 yeşilliklerin çoğunda ortak vitamin ve mineraller var zaten marul roka dere otu bunları yiyin
Mom0911 bakma-bana4 bakma-bana4 bende sevmiyordum ama artık seviyorum. Sabahları kahvaltıda bir tabağa koyuyorum , üstüne tuz 🧂 ve limon ,biraz zeytin yağı döküp yiyorum 😋of güzel oluyor gerçekten
bakma-bana4 Utkucan o zaman sorun yok yemesemde . Marul tere felan çok severim ayni ortak vitaminse yememe gerek yok
antropologanne bakma-bana4 Yiyip de pardon yiyemeyipde alamadıgım vitaminleri şuraya yazsam maydonoz devede kulak kalır 💁
DurununAnnesi12 bakma-bana4 dene istersen vazgeçemezsin ben roka bile yemezken bol limonlu yemeye başladım düşün ay canım çekti
Deletedmom_36 bakma-bana4 Ben dokunamiyorim bile marketten almam gerekirse “Abi su posete 1 demet maydonoz koysana”diyorum bak isminden bile tiksiniyorum faydalanamiyorum dogal olarak🤢
bakma-bana4 Deletedmom_36 ya ben dokunurum felan ama güzel salata vs herseyini yaparım eşime çocuğuma felan ama ben yiyemedigim için hani onun vitamininden eksiksiz kalıyorum saniyordum ki kalmiyormusun Marul tere vs onlarda aynı vitamin miş 🙄