Miracinannesi0 Oksurdugumde hapsirdigimda ani bir seste veya sallanırken aniden dokununca falan sürekli irkiliyor bazen hicbirsey yokken uykusunda korkarak dudağını buzup ağlamaya basliyor ben konusunca dokununca sakinlesiyor 40 günlük oldu bugün bu durum beni çok korkutuyor sizce ne yapmaliyim birşey deyin Allah aşkına dün gece emerken pozisyonunu yanlış tuttum süt boğazına kaçtı boğulur gibi oldu çok ağladı ondan mı oldu acaba geçer mi nasıl geçer birşey deyin lütfen aklımı yicem
zarifhanim Miracinannesi0 bebeğim 7 buçuk aylık hala öksürme hapşırma sesinden korkuyor. İçiniz rahat değilse yine doktora görünün ama sütün boğazına kaçmasıyla bir ilgisi yoktur. Seslere ışığa uyarana karşı duyarlı olmaya başlamıştır gelişimsel açıdan.
Ahlasbebekveannesi Miracinannesi0 bebekler ani ses ve temaslardan irkilebilirler bu çok normal endişelenecek bir durum yok
2minosprenses Miracinannesi0 canim sakin ol bisey olmaz dua oku bol bol daha 40li oldugu icin aglamasi normal bi kucuk yasin yastiginin altina koy istersen endiselenecek bisey oldugunu sanmam ama gun icinde hoplatip ziplatmayin korkmasin birde seslerden korkmasi cok normal daha yeni yeni kesfetigi icin alisir bir kac aya 👍🙋♀️💖😊
_YanakReisinAnnesii Miracinannesi0 bebeğim 3 aylik ve hâlâ korkar ani seslerden yaklaşmalardan kusmaktan
mrvklyc Miracinannesi0 Normal benim kızım 3.5 aylık yüksek sesle konuşsak aniden dışardan ses gelse irkilir
Bao Miracinannesi0 bu korku geçiyor merak etmeyin. Benim oğlumdada vardı. Hapşırıyordum iki saat ağlıyordu😄 burnumu çekiyordum yine ağlıyordu. Sanırım 4.ayda falan geçti.
Miracinannesi0 Bao o anda korkması beni de korkutuyor acaba diyorum birşey oldu da ondan korktu da o yüzden mi böyle yapıyor
Bao Miracinannesi0 hayır hayır korkmanıza gerek yok. Yenidoğanlar korkarlar. Aşırı sıçrarlar. Sıçramaları da moro refleksi olarak isimlendirilmiş. 3 aydan sonra sıçramalarda geçiyor. İçiniz rahat olsun.
qetbu Miracinannesi0 10 aylık bebeğim halen yaninda oksururken hapsururken yüksek seste aniden başlıyor ağlamaya korkuyor. 1 yaşından sonra geçeceğini soyluyorlar umarim gecer.
pelinsss Miracinannesi0 çok normal, benim bebeğim de öyleydi. Çöp torbası açardım yanında ağlardı, şişeden su içtiğimde plastik şişeden çıkan sese ağlardı, emerken kendi çıkardığı caklama sesine bile korkardı. Zamanla geçiyo merak etmeyin
Miracinannesi0 zarifhanim aniden irkilince korkunca bende korkuyorum işte hem de böyle acıklı acıklı aglayinca dayanamiyorum
sedaozan Miracinannesi0 bebeğim 2 buçuk aylık o da aynı ☺️ şuan hastayım öksürük sesinden korktuğu için koşup başka odada öksürüp geliyorum yanına 😂