Sevolika Kızlar 1 yaşında oğlum var . Bugün 5. Kez kustu . Yemek yiyor kusuyor . Emiyor , kusuyor . Uykusundan uyanıyor kusarken soğuk soğuk terliyor. Salgın var diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum 😢
Dilcem28 Sevolika Bizimde bugün başladı malesef. Öksürüyor ardından hemen fışkırık tarzda kusma benimde bebegim 1 yaşında. Çözüm olarak neler yaptınız
ED2020 Sevolika ishalde var mı? Biz yazın ailecek geçirdik, kızımın uzun sürdü ishal ve kusması. Doktorumuza yazmıştık salgın var demişti 2 tane ilaç vermişti onlar geçirmedi en son şurup verdi o çok iyi gelmişti çok zordu onu öyle bitkin yorgun görmek. Doktorumuz bol bol ayran verin demişti
Elif1997 Sevolika bizde bir haftadır öyleyiz kusma bitti ishal başladı bugün doktora.gittik kaka tahlilili veridk normal çıktı ilaç kullanıyoz
Sevolika Dilcem28 aynı şekilde . Geçen hafta geniz akıntısı burun tıkanıklığı vardı . Alerjik dedi doktor . 2 gün önce kontrole gittim düzelmiş gayet iyi dedi. Bugün birden kusmaya başladı . Ve gerçekten kustuktan sonra tıkanıyor burnu, genzi . Bişey yapamadım ben fikriniz var mı ne rahatlatır 😢
Kbraisik Benimde bebeğim o şekildeydi tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı kusmadan sonra doktora götürdük ve ciğerlerine indiğini söyledi şuan antibiyotik kullanıyoruz tekrar bi doktora götürün derim.