Nesli06 Kızlar merhaba 2 seferdir uykumdan uyandıran bi durum var. Bogulur gibi öksürerek uyanıyorum ve öksürğrken zor nefes alıorum kendimi çok zor toparlıyorum.. böyle bi durum yaşayan varmı sebebi ne olabilir
Kk41 Nesli06 3 defa cok şiddetli yaşadım . Korkunc bi his. Ölüyor gibi oluyorsun nefes alamıyorsun . Bögüre bögüre nefes almaya çalışmıştım. Nedenini bilmiyorum uyku apnesi vs diyorlar ama bilemedim
Elif1997 Nesli06 ay bende ya ölüyorum sanıyorum her seferinde öksürük nefes alamama.neden olur bilemedimm
MinnakAsel Nesli06 hiç onemseyip araştırmadım kuzum öguruyorum nefesim geliyor yerine su içip uyuyorum
Nesli06 Kk41 bendede öyle oluyor nefes alamazsam ölücek gibi oluyorum. Aslında önemsenmicek bi durum gibi olmasa bi doktora gidilmeli
Elif1997 Kk41 reflü olabilirmi acaba bende ilk hamilelikte olmuştu uyandığımda boğazımda sıvı birikmiş gibi oluyor cnku
Kk41 Elif1997 olabilir belki de tükürük kaçması gibi oluyor. Sonra ben panik olup nefes alamıyorum . Cok korkunc ya. İnşallah bi DHA olmaz😔
Elif1997 Kk41 Eevet evet aynı bende öyle oluyorum . Sanki yatmadan önce 4 saat bişey yememek gerekiyor bide yüksek yastik fark ediyor