Birbebekkkbircicek Bizim günde 4 oluyor prima kullanıyorum tamamen mavi olmasını bekliyorum siizn kaç normal mi
Liyazynp Birbebekkkbircicek 3 Ay 21 günlük bebeğim emziriyorum sadece gece kaka yapmadığı için hiç degistirmiyorum gündüzde 4-5defa Bez değiştiriyoruz ama öyle dolu dolu değil molfix kullanıyoruz
Birbebekkkbircicek Alpbeybi ayrıca söyle söyleyim sabaha kadar duran bez çok ağır oluyor belki 3 yumurta kadar vardır
cagankusunannesiii Birbebekkkbircicek sabaha kadar neden duruyo ki gece değiştirmelisiniz ben yatmadan değiştiriyorum gecede iki kere değiştiriyorum mutlaka
Alpbeybi Birbebekkkbircicek benim de geceki bez öyle oluyor mesela onu 2 sayıyorum, gün içindekileri üstüne sayıyorum. Mavi olana kadar bekleyebilirsiniz ama elinizle tartın yine tahmini olarak
cagankusunannesiii Birbebekkkbircicek gece emiyo mu ya da mama içiyo mu canım biz 3 4 saatte bi mama için kalkıyoruz o arada değişiyorum uyanmıyo bile
Merve-Deniz1 cagankusunannesiii benm oğlum da 4. Ayını henüz bitirdi ve sabaha kadar değiştrmyrm yoksa uyanıyor gece değğştirrsem.Sabaha kadar doluyor bez balon gibi.Ama çişli bez sorun olmuyor beklesede.
cagankusunannesiii Birbebekkkbircicek ben değiştirmezsem dolup üstüne geçiriyor kuzum sırılsıklam uyanıyoruz
cagankusunannesiii Merve-Deniz1 biz sırılsıklam uyanıyoruz değiştirmezsek canım bi de o bölge nemli kalırsa mantar olabilir Allah korusun diye mecbur değişiyorum ama uyanmıyo benim oğlum sağolsun
cagankusunannesiii Birbebekkkbircicek bezle alakası yok hepsini kullandık prima molfix sleepy bizimki çişle alakalı çok fazla yapıyo 😅
mrvklyc Birbebekkkbircicek Ben tamamen dolmasını bekliyorum şahsen çıkardığımda epey dolu oluyor 3 4 saatte değiştiriyorum sabaha kadar da değiştirmiyorum denedim birkaç kere uykusu açılıyor geri uykuya zor dalıyor 🙂