Sukursebebiii oyy o zaman sen golden goat kullanman lazım süt alerjisi varsa , yani bu mamayı öneririm baya iyi bir marka .. ama ben arada aptamil de giriyorum çünkü daha şekerli bir mama kilo alımına bir tık katkısı var ama şekerli oluşu dikkat edilmesi gereken bir durum kof kilo yapar ben o yüzden arada kullanıyorum diyim günde bir misal , sende emziriyosan çok iyi emzir , ama diyelim akşam 9 da mı yatırıyosun 8 gibi hipp 5 tahıllı al içine 60 ml bu dediğim formül mama dan yap ikisini karıştır alerjisi yoksa az muz at bunu yedir yatır emzirme daha üstüne yatsın direk sonrasında da 3 saatte bir emzirmeye devam et , gece uyurken uyandırma der doktorlar genelde ama bu kilo gelişimi iyi olanlara eğer zayıfsa 3 saatte bir emzirmek için al direk memeyi daya ağzına emsin dream feeding mi ne ingilizcesi araştır uyandırmadan besle 🙏🏻 Bence çok çok kötü değil ama mamayı bu şekil takviyeli kullan , bide sabah 7 de uyanıyo diyelim çok aç değilse emzirme bırak aç kalsın katı yemiyosa püre yap yoğun yamiyosa daha da sıvı yap mamaları 9 gibi yedir bide aç kalsın bakalım napacak .. yemeyen bebek yoktur aceleci , bebeğe sürekli bişeyler sokuşturan anne vardır 🥰 bak ama sen süt alerjisinden dolayı yedirecek bişey bulmakta da zorlanıyor olabilirsin acıkınca yer kitabını al sen mutlaka