Sibelkerim 6 buçuk aylık oğlum var uykuya dalamıyo çok uykusu olsa bile en az 1 saat uğraşıyorum uyusun diye hadi uyudu diyelim 10 dk sonra hemen uyanıyo ve tekrat başa sarıp uğraşıyorum ve bütün günüm böyle geçiyo ne olur yardım edin
SEDANURRRR Sibelkerim onunla sohbet edebilirsiniz ben 20 günlük kızımda aynı sorunu yaşıyorum, karnını iyice doyurup altını temizleyip gözlerinin içine bakarak konuşuyorum bir süre sonra kucağıma alıp pışpışlıyorum dalıncada yerine koyuyorum uyuyor çok şükür.
Sibelkerim SEDANURRRR denedim ama bana bakıp gülüyo ıyun zannediyo yattığı yerden kalkmaya çalışıyo 😂
Sibelkerim Gece uyanma zaten hadi uyansın ama uyutmak çok zor saatlerce sallıyorum sallamadan uyumuyo kollarım ağrıyo sallamaktan
Sibelkerim SEDANURRRR gazı yok eminim karnı tok altı temiz uykusuda var gözler kırmızı ama yok uyumuyo
Sibelkerim Uyku ilaçlarına baktım ama cesaret edemiyorum ay kontrolünde doktora sorcam önerirse hemen başlaycam yoksa kafayı yemek üzereyim
SEDANURRRR Sibelkerim benim kızda öyle işte yüz üstü yatırıp biraz bekliyorum sonra konuşup iyice yoruyorum dene istersen belki işe yarar
Ysd Sibelkerim sizi çok iyi anlıyorum 2 ay 9 günlük kızım aynı böyle yapuyo hatta çığlıklar atiyo bi süre sonra kaldirmayinca agliyo … :(
34Prensesannesi Sibelkerim evet o dönemlerde yaşadım ama şuan yok rahat gözler kayıyor kucGmda bazen yarı acık gözleri yatagna yatırıyorum yada odadan çıkıyorum bi bakıyorum uyanmş
Sibelkerim Delirmeme az kaldı yetişkin birini o kadar sallasam sabaha kadar uyur ama yavrum uyumuyo 🤦♀️