Siyahii Kızım 16 aylık yemek yemek istemiyo uyumuyo aşırı sinir ve uykusuzluk var. İnatlaşıyo bağırıyo çığlık atıyo hiç böyle değildi. Evet uykuyu sevmezdi ama bu sinir inat niye anlamıyorum ya. Ne yağıcağımı şaşırmış durumdayım. Hele iki gecedir bizi perişan etti. Dişlerinin hepsi çıktı ama o huysuzluklar hala devam ediyo. Bu durumda olan varsa siz neler yapıyosunz bana bi çare sunun
Aysemela Siyahii 18 aylık aynı sıkıntılar bellı baslı seylerı yıyo onuda keyfı isterse sureklı aglama yerlere yatma olur olmadık herseye aglıyo uyku zaten 1 sefere düştü çıldırmak üzereyim
TinkyWinky Siyahii 15ay 17 günlük ,üç dört gündür uykuya direniyor ,her şeye mız mız ağlamak için bahane arıyor,küçük azılar yeni patladı köpek dişi şişmiş ondan mı bilemedim 😢
busra_54 Siyahii benim oğlumda 15 aylik ve dediginiz gibi bütün özellikler yemek ye.ezdi ki normalde yine yerdi sevdiği şeyleri pilav canavarıydı resmen onu bile yamayınca dedim bunda bir iş var bu sabah gördüm.disi patladı belki sizinde öledir 13 tane dışımız oldu . Bu arada burada bir bayan paylaşmıştı hero baby nin meyveli tahilli kasik mamasi onu aldım içine muz ezerek yediriyorum bir tek onu yiyo deneyin isterseniz
Siyahii Kucağımda durmak istiyo sürekli.sanrımın son demlerini yaşıyorum. Ortada hibçir sebeo yok gerçekten yok ama ağlıyo. Napıcm ben
minikkuzum22 Kızım 26 aylık bende burda bekliyeyim bir çözüm bulan varsa denerim değilse ruh hastalıkları bölümüne yatış yaptiricam kendim için yemez uyumaz giyinmez devamlı aglar
Siyahii busra_54 muz kabız yapıyo bide onunla uğraşıyoruz. Normalde muzu çok seviyo ama vermeye korkuyorum
Msstiskaya Siyahii 30 aya kadar 20 diş tamanlanicak. 22 aylık benim kızım 2 aydır son azilar çıkıyor biz bittik bittik. Dün de ilk kez pişik problemi yaşadım sünnet bebeleri gibi yürüyor mızmız huysuz analık ne zor şükür
Sevinc24 Siyahii 16-17 aylık dönemlerinde büyüme atağı oluyormuş beyinleri gelişiyormuş diye okumuştum kızım hep peşimde gezer ağlardı geçiyor sarılın sürekli ihtiyacı var