DhaS bireylul hamilelikten önce 50 kiloydum doğuma 85 kiloyla girdim oğlum 4 aylık şuan 67 kiloyum büyük. Bir galibiyet bence diyetsiz hemde 😄🤙
Pelin05 bireylul karaya vurmuş orkinos balığı gibiyim her gün daha da kilo alıp balina olma yolunda gidiyorum 🤦🏻♀️
cikileyta_yemeliyim bireylul aynen. Bir de her emzirmeden sonra acıkıyorum, ağzım hiç boş durmuyor. Kızımın emmesini bahane ediyorum kendime ama çok yoruyor artık kilo beni
Babybloom bireylul emzirmekle diyetin ilgisi yok. İyi bir diyetle hem kilo verip hem de sütünüz ün kalitesini artırabilirsiniz yeterki detoks gibi popüler uygulamalara prim vermeyin
cikileyta_yemeliyim bireylul forumda okuyorum aslında emzirenler diyete giriyor, sütleri de artıyor ama gırtlağımı tutamıyorum bir türlü🙄
Vuslat23 bireylul göbüşlerimiz çarpsın demi:))) bnde 7 ay olcak hamıleyken 5 kg aldım :) doğuö yaptıö daha çok aldım:)) nasıl işse
Alyameltem 9 aylık oldu bugün bebeğim emzirdikçe kilo aldım şuan asla tutamıyorum boğazımı😂 korse korse dedim adamın başının etini yedim aldırdım ama gel gelelim ki takamıyorumm irade yok şuan😂 gece yatınca düşünüyorum hırs yapıyorum sabah başlıycam diye ama sabah da duramıyorum yine sar başa öff nolcaz böyle
Bebekbebek1 Bende zaten kiloluydum, hamileyken de kilo aldım, 1 ay oldu doğum yapalı, emziriyorum ve çok acıkıyorum. Nasıl durduramıyorum, bir çare bulmam lazım 😅