Elhayal Bozzzzy masallah iyi saatte uyuyor bize gore biz su son 1 aydr 11 den once uyumuyoz malesef kizim 24 aylik
Mom0911 Bozzzzy ne güzel işte olması gereken bu😀benimki 22 aylık gece 11, 12 ye kadar uyumuyor , zar - zor uyutuyorum , gündüz 2,3 saat uyuyor
deryata Bozzzzy 25 aylık oğlum 9 da uyuyor nadiren 9:30 da olabiliyor. çok normal bir saat olduğunu söylemişti doktorumuz.
Gzdzeynep Bozzzzy maşallah ya 11-12 den önce uyumuyor benim kızım 🤦🏻♀️ Bütün gün kreşte olduğu için bizimle daha fazla vakit geçirmek istediğinden uykuya direniyor resmen.
Swtlna 11-12de uyuyor sabah da 6buçukta kalkıyor, gündüz 1 saat uykusu var. Ben bittim uykusuzluktan o bitmedi
2bebislianni Bozzzzy bizim ki 2.5 yasında ben 6 aydam beri hep 8 de yatırıyorum tabi o dönem diş bilmem ne düzen tam oturmadı ama 1.5 yasından sonra hiç şaşmaz yazın 8 de uyur sabah 8 de en fazla 9 da kalkar gündüz uykusu yok sizinkide iyi 10 dan önce uyumalılar zaten
pilavustutavuk Bozzzzy 9 bizim için bayram etme saati 😅 27 aylık oğlum gündüz uyursa 2.5 saat kadar gece 11-12 de uyuyor. Eğer sabah 10 buçuk gibi gec kalktiysa gündüz hiç uyumaz aksam 9 da anca yatar 😑