Liyazynp Oğlum 6 yaşında ateşli suan eli ayağı buz gibi ve uykulu hep pedifen şurup verdim ama düşmedi hala başka yapabileceğim bisey var mı duzelmezse doktora göturcem
GoGirl Liyazynp hastaneye gtmeden zor ates sebepsiz olmaz okula gidiyorsa enfeksiyon covid ihtimalide var kucukten uzak tutmaya calisin oek mumkun olmuyor biliyorum bnde de bi 6 yas bi 2 yas var
MineMinel Rabbim acil şifalar versin. Uyandırıp ılık duş aldırsanız , koltuk altına ve kasıklarına soğuk uygulama yaparsanız belki faydası olur. Çok geçmiş olsun
Liyazynp MineMinel Amin çok teşekkür ederim banyoya ikna edemedim soğuk kompres deneyeyim o telastan aklıma gelmedi sagolun
Liyazynp GoGirl evet zor iraz uzak tutmak anasınıfa gidiyo okula basladigindandır sürekli hasta zaten
GoGirl Liyazynp ilk yili mi okulda genelde ilk yil cok hastalaniyorlar bnmkide gidiyor okula 1. Sınıf gecen yil anaokuluna gtti ondan oncede gtti o sene cok hastaydi 2 yildir maske baya koruyor ama
Liyazynp GoGirl evet iki bizimki ondan öyle harelde başladığı günden şimdi kalkar hastalık yüzünden okula gidemedi
GoGirl Liyazynp ondan ilkokuldan once 2 yil anaokuluna gtmeyi oneriyorlar yoksa ilkokulda hastalik dersten kalir
Liyazynp MineMinel ay şimdi bakabildim buraya kusura bakmayın geceyi zor geçirdik ama bugün daha iyi çok şükür