Butterflyy3 Merhaba kızlar ilk kızımın ismi defne ikinci bi kızım olcak defne deren uyumlu geliyor ama derenin anlamini pek begenmedim bi anlami yok zeynep isminin anlamını cok beğeniyorum karar veremedim bana bi fikir verip yardımcı olurmusunuz 🙏☺️
Mom4565 Butterflyy3 çok güzel Zeynep Asena benim kızımın ismide 😍 çok uyumlu şimdiden Allah bağışlasın ikisinide çok güzel isimler 🥰
Damla29 Mom4565 asena deyince herkes bş tuhaf bakıyormu biz asena koymak istyrz ama herkes one öyle asenamı dansöz geliyor akıllarına direk herkesin tepkisimi aynu olur anlamadım
Butterflyy3 BuseCan bende bu ismi cok beğeniyorum eşim dahil herkes deren diyor ilk kızımın ismi defne o yüzden deren ismi daha uyumlu diyolar defneyle sırf uyumlu diyede napcagimi bilemedim
Butterflyy3 Deletedmom_59 anlamı sizce nasıl ben anlamini pek begenemiyorum ismin kendisi cok hoş geliyo ama
Elfydr Deletedmom_59 benim kızlarımın ismi Duru, Deniz ve Derin 😁🥰 deren i beğenmediyseniz bence sadece Zeynep koyun.
Mom4565 Damla29 Ben Avusturya da yaşıyorum kimse sorgulamaz ismi yada kötü kelime kullanmaz dansöz filan diye Ayrıca Asena dişi kurt güzel kız anlamında koyu bir ülkücü olarak çok severek koydum 🇹🇷😊
Butterflyy3 Ogullarinaasikanne bende bayılıyorum bu isme cevrede cok olduğu halde yinede koymak istiyorum anlamli bi isim ama deren ilk kızımın ismiyle uyumlu napcagimi bilmiyorum 🤷♀️
Ogullarinaasikanne Butterflyy3 canım benim iki oğlum var isimleri birbiri ile uyumsuz anlami guzel kulaga hos gelsin yeter uyumu ikinci plana atabilirsiniz nacizane fikrim🙈
Deletedmom_59 Butterflyy3 dünya tatlisi bi kizim var. Kiz cocuguna simariklik yakisir. E yani begenmesem neden koyayım kizima bu ismi. Cok guzel ve anlamli bir isim.
Damla29 Umutdenizinannesi benimde öyle eşim oğlum dogmdan evvel kız olursa asena koycam demişti suan hamileyim kız bebek asena koyalım dedik kesinleşti herkes sordu ne koycakaınız tepki alınca vazgectik suan tekrar düşünüyoruz yani ☺
Adaduygu Butterflyy3 bende deren koymak istiyodum derleyen toplayanya anlami derlemesin toplamasın hicbisey diye sacma bisey dusunup koymadim isim anlamina onem vermiyosaniz cok guzel bi isim benimki biraz sacma oldu 😀
Butterflyy3 Adaduygu vallahi seninle ayni düşünceye girdim bende isminin anlamini taşır toparlayıp derlemesin dusuncesine girmistim bi ara 😂
Taze_annecik Butterflyy3 Derin ve sevde de uyumlu olabilir. Bizde defne koyacaktık ama vazgeçip leyla koyduk😍
Butterflyy3 Deletedmom_59 valla benim basimda bi dünya tatlısı cadi bi kızım var kendisi şımarıklıkta tavan yapmış durumda o yüzden böyle uslu sakin cocuk isim arayaşinada girdim bi yandan 😂