Elif1997 Kızlar 19 aylık oğlum kusmasi ve ishali vardı. 2 gün kustu o geçti ama tam 1 haftadir ishal hiç bsy yemiyor bugün kaka tahlilili aldılar normal çıktı . Bağırsak düzenleyici ve zinco verdi . Napcam bilmiyorm korkuyorum başına gelen varmi
keremm00 Elif1997 allah korusun iyi araştırsınlar çevrem şuanda 2 kişi birisi ablamın kızı 2-3 hafta geçmedi ishali iyice her yeri pişti falan sonra rota virüsü çıktı çok şükür aşılıydı dikkat edin
cankuzularim Elif1997 reflor toz kullanın ben 19 aylik ken kullanilanilir hemen faydasını göreceksiniz ben de kullandım gecen hafta yine ishal oldu yine kullandım kesti
Krgztuba Elif1997 rotaya bakmalarına söyleyin bizde sizin gibiydik enfeksiyon dediler sonra rota çıktı
keremm00 Elif1997 belki yedikleriyle alakası olabilir geçer inşallah patates falan haşlayıp yedirin inşallah kısa zaman da geçer çok geçmiş olsun
elifaselafra Dedillklerinin aynisi bizde de var 6 gun oldu hala bisey yemiyor sadece devam sutu iciyor. Cok zayifladi ve hep agliyor. Cocuklarda salgin varmis… Asla agzina bisey alipta yemiyor benimki 11 aylik
Elif1997 Krgztuba rota hangi tahlil yani adı ne. Bizde parazit Giardia intesti enteMoeba diye 3 tahlil yapılmış 3 ude normal
Elif1997 Krgztuba sabah verdim bende Denflor bide şimdi verdim ama hala ishal etkisini ne zaman gösterdi sizde ilaç
keremm00 Elif1997 su gibi ishal iştahsızlık ishal yaklaşık 3 hafta sürdü sonunda pişik oldu mantar oldu geçmek bilmedi rota virüsü teşhis konulunca ona göre tedavi uygulandı öyle geçti
Aslihan1621 Elif1997 merak etmeyin toparlıyor yavaş yavaş açılır iştahı zincoyu da muhakkak verin geçmiş olsun
Krgztuba Elif1997 düzelmediyse tekrar gidin bence biz bütün ilaçları kesip sadece probiyotikle devam ettik bir güne toparladı çok kötüydü