Biliyorum arkadaşlar herkes bebeğinin uyumadığından şikayetçi. Bense uyuduğundan! Çok zor bir hamilelik geçirdim. 3 aylık hamileyken babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik. Ve babamın en büyük çocuğu benim. Hepimiz kızız. Sonrasında ameliyat tedavi derken o arada eşimle de sorunlar yaşadık. Evimle babamın evi uzak iller olunca babamın yanında onu görmek ve her şeyine yardımcı olmak istedim. Eşimle aramız açıldı. O kadar sıkıntının arasında 34+3 te normal doğum yaptım. Oğlum 1 hafta kuvözde kaldı. 2250 doğmuştu. Ailemin yanında kalarak 40 günü geçirdik çünkü bakacak kaynanam görümcem falan da yoktu. Eşimle düzeldik biraz evime gittim. Sonra babam yoğun bakıma girdi. 1 ay oldu hala yoğun bakımda. Ben sıkıntılıyım. Oğlum da sürekli uyuyor. İller arası yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz bazen ondan mı etkileniyor bilmiyorum ama çocuk toplasak 3 saat uyanık kalmadı günde. Sürekli uykulu. Şimdi 2 ay 25 günlük. Bu normal değil demi ne yapmalıyım. Hiç bir yeri de ağrımıyor sanki hasta değil gibi bilemedim. Ne içimi döktüm 😞😞