Edauu Blackbird88 olmustu tabiki ama kızamık oldu hiç bi sorun yok masallah ama sadece bütün vücudu kıpkırmızı
DamlaCapkan 11 ay 8 günlüğüz ve ilk 3 gün yüksek ateş sonra boynunda kırmızı noktalar gördüm yayıldı hastaneye götürdüm alerji dedi ertesi gün vücudunda daha fazla görünce kızamık olduğunu anladım 3 gündür vücudunda var kızamık maalesef ve çok da huysuzuz
Fatooo DamlaCapkan merhabalar geçti mi sizin kızamığınız benim oğlumdan var ama doktorlar kızamık demedi görenler kızamık diyor sırtı ve karnı kıpkırmızı
Edauu Pul pul döktü gören herkes kızamık diyor belirtilerde öyle zaten doktor alerjı dedi aöa alerjiyle alakası yok
Fatooo Edauu merhabalar kızamığınız geçti mi şu an benim oğlumda da var sırtı ve karnı kıpkırmızı ama doktorlar kızamık demediler 6. Hastalıkta demediler kaç günde geçti sizinki
Fatma42_ Bademciklerine ağız içine bak o yaralardan varsa aftoral çok iyi geldi ve kara mürver şurubu kullandık.
Ayseee27 Fatooo 3 gün ateş oluyor 5. Gün de vucüdunun belirli bi kısmında isilik gibi bi görüntü oluyor ama kaşınma yok
Edauu Fatooo 6 hastalıkta döküntü olduktan sonra ateş olmazmış kızmakta döküntüyle beraber ateş hemde çok yüksek ateş farkı bu diye biliyorum
Fatooo Edauu şimdi çok şükür ateşimiz yok bizimse ya inşallah geçer 1 haftaya doktorlarında hepsi farklı şeyler söylüyor birisi besin alerjisi dedi birisi viral enfeksiyon dedi herhangi bi krem ilaç kullandınız mı peki?