ipek5151 Oğlum 5 aylık bi bebek ama Halaa öksürüğünü geçiremedik gitmedik doktor kullanmadık ilaç kalmadı ne yapabiliriz benim gibi olan var mı aranızda
Zeynaa ipek5151 benim bebegimdede oksuruk sorunu oldu expect diye bir surup var sadece bitkisel kullanmadiysan birde onu dene o cok iyi geliyor
Elfela ipek5151 ben grip oldum bebeğime de gecti bi öksürüyodu ki dolu dolu böyle gögüsüne yün koyduk 1 gecede gecti ben bile inanamadım.. yastık yorgan yapan yerlerden bi avuc koyun yünü al agız bezi gibi bi bezin icine doldurduk iki kattı bez.. gögüsüne koy sıcacık tutuyo ve geciyo bosuna ilaç içirme
Nekwa ipek5151 Karabiberle bali karıştır göğsüne sur bez koy en iyi gazte diyolarda o hijyenik olmaz oda guzel istiyo Ozellikler geceleri yatmadan göğsüne vikso baby sür ayak altina da corap giydir
Zeynaa ipek5151 Istersen doktorumuda oneririm sanirim istanbul aksarayda oturuyosun yakinsinda.. benim bebek bi ara sanki yasli bir dede öksuruyor gibi oksuruyordu doktorum cok iyidir sagolsun bir arastir dene ins birann once iyilesir yavrucakk ALLAHIM sifa versin ve asla evladlarimizla sinamasin...