Elaelos Kızlar merhaba . Bebeğim 9 buçuk aylık . İlk 6 ay sadece anne sütü aldı . Sonrasnda sırasıyla yoğurt , haşlama sebzeleri 3 gün ile denedim . Ama kaşıği daha ilk günden reddetti . Kaşık fobisi sanırım kan ilacı esnasında oldu . Meyve ve . En sona bıraktım ama onları elle blw yöntemiyle yiyo biraz . Bende haliyle blw ye geçtim . Salatlk meyve vs . Eline veritorum yarı yiyo yari tukuruyo . Ama asla yaptığım çorbaları yogurt vs kaşık oldugu için yemiyo . Mama sandalyesinin önüne peynir zeytin yumurta küçük küçük koyuyorum yada haşlama sebzeler vs . Ama oynayıp oynayıp atiyo .acıkınca veriyorum özellikle besin . Aciktikca daha çok ağlayıp yemiyo . Hep emmek istiyo . Ne yapicam ben ya . 9 bck aylık . Görümcem zayıflamış dedi dhaa çok moralim bozuldu . Herkese yiyo evde burda yemiyo diyorum ama halbuki yemiyo . Sadece emmek istiyo . Bana yardımcı olur musunz . Nasıl bı yol izlemem lazım . Siifirdaj başlamak istiyorum beslenme düzenine
Selinglr Elaelos biraz geç kalmışsınız snaki canım ek gıdaya 6 ay girer girmez başlasaydınız daha iyi olurdu ağzı alışırdı
Eemmyy Elaelos Kızım 11 buçuk aylık ilk günden beri bizde aynı sorunu yaşıyoruz. Ağzını açmıyor, kendi de yemek istemiyor. Çıldırmak üzereyim bende 🤦♀️
shinemom4 Elaelos demek ki senin sütün yetiyo bebeğine canım, doktor kontrolünde kilo alımı bunu belli eder zaten. Ayrıca benim bebeğim de ek gıdayı 10,5 ayında kabul etti, çok şükür şu an yiyor. Her şeyin bir vakti var canını sıkma hiç..
Elaelos Doktorda öyle dedi ama içim rahat etmedi . Dünya sağlık örgütü vs hep ilk 6 ay sadece anne sütü dediği için öyle yaptım . Su bile vermedim . Ama artık olan oldu 😂 ne yapmam lazım benim . Bı ara ek gıdayı bıraktım kaşığa alışsın diye kaşık verdim eline 5 gün . Sıkıntı yok oynuyo . Ama benim elimde ağzına götürünce acmiyo ağzını kitliyo😣 nerden biliyo ya bu bucurler siimdiden agiiz kitlemeyi . Bende ağlamasın diiye bırakıyorum oracıkta ek gıdayı😞 blw de işte vıcık vıcık oynuyo oyun saniyo oynuyo ağzına da işte salatalık meyve onları goturyo sadece. Taniyo yicekleri😞
Ezzey Elaelos benim kızımda ağzını açmıyordu kilitliyordu. Yedirceğim şeyden önüne koydum onu mıncıklarken elimle ağzına parça parça verdim. Öyle öyle önce ağzını açmayı öğrendi şuan 7 aylık. 1 aydır işte daha yeni yeni beğendiği şeylere ağzını açıyor. Önüne bişey koyuyorum mutlaka kaşığa da açmaya başladı. İnşallah sizinki de kolay olur
Ezzey Elaelos sizinle beraber sofraya otursun. Siz yerken sizi izlesin. Dr. Osman Gönülal’ın ek gıda videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Öncelikle siz sıkmayın canınızı gerisi mutlaka hallolur.
Elaelos shinemom4 kilo alımı normal yada her gün kaka yapması vs iyi ama çok güzel bebek ek gida tarifleri öğreniyorum . Yapiyorum. Daha tadına bile bakmadan ağzını kitlemesi hevesimi kırıyor