Sareee11 Günboyu hapşırıyor burnunu temizliyorum sürekli hafif de hırıltı var gibi ne yapmam lazım Çok panikledim😔😔😔
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sareee11 Gecmis olsun 😊 Hava değişimlerinde muhakkak hasta olabiliyor minikler öncelikle sizin sakin olmanız gerekiyo ateşi çıkmasın yeter ki dikkat edin. İlerlemesin diye doktora getirebilirsiniz🌸
Ogulcan Sareee11 canım burada ki anneler soğanı kesip karanfil batırıp yatağının yanına koyuyorlardı faydasını gören var dene istersen
auroraleigh Sareee11 Bizim de ayni sekilde, sterimar burun spreyi bayagi ise yariyor, once ondan fisfis yapip sonra aspirator ile cekiyorum. Sanirim cigerlerine inmemesi icin surekli burnu temiz tutmak gerekiyor. Gecmis olsun 🙏🏻
Nazlideniz Sareee11 Bende yukarıdaki annenin söylediği gibi soğan karanfil olayını söyleyecektim çok duyuyorum son günlerde. Bir de zeytinyağına sarımsak dövüp 1 gün bekletip ayağına sürüp çorap giydirmeyi duydum oda çok etkili oluyormuş. Çok geçmiş olsun güzel anne🥰 İçini rahat tut geçer inşallah.
Nazlideniz Sareee11 Hırıltı devam ederse hastahane de oksijen veriliyor. Burun ve boğazın rahatlaması için. Oda iyi geliyor. Zaten belirtiler devam ederse doktora danışırsınız.
gizemozdemir90 Sareee11 doktora goturun lutfen, benim kizimin da burun tikanikligi vardi hemen kotulesti simdi antibiyotik kullaniyoruz