sutlucikolata Malum dogumdan sonra ve emzirdikten sonra gogusler sarkiyor ama gogus diklestirme yaptiran var mi? Surec nasil ilerliyor sonrasinda ne oluyor ameliyat nasil geciyor
sutlucikolata Thebabyy ben ikinciye hamileyim Allah izin verirse yavrulari buyutup oyle olmak isterim cunku boyle cok rahatsiz oluyorum sarkik duruyor sutyenlerim olmuyor alti cok terliyor
Firdevs167 sutlucikolata Ben göğüslerime dik ve büyük silikon yaptırmıştım ama o sırada bir bayan da önce dikleştirme ameliyatı olmuş onunla konuşmuştuk evet dikleştirme ameliyatı var ☺️
sutlucikolata Firdevs167 oldugunu biliyodum ama nasil oldugunu merak ettim acikcasi 🥰 siz nerede yaptirdiniz
Firdevs167 Btlalparsln67 Konyada yaptırdım canım doktorum özeldi özel kendi muaynesi var orda yaptırdım 25 milyardı ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Firdevs167 sutlucikolata ben konyada yaptırmıştım göğüslerim sarkmış değildi ama biraz küçüktü, büyütme silikonu yaptırdım zaten silikon dik oluyor dik ve büyük duruyor ☺️
Btlalparsln67 sutlucikolata arastirmak lazim es icin sorun olmuyorsa o gunaha girmeyelim bende cok istiyorum ama gunahindan korkuyorum sonucta Allahin verdigini deistiriceksin
sutlucikolata Btlalparsln67 ben buyutmek kucultmek istemiyorum ama sarkikligini diklestirmek istiyorum sadece ama gunahini dusunmemistim dedigin gibi iyi aradtirmak lazim bos yere gunaha girmiyim 🥰