Zk-mommy Merhaba Ankara’da çocuk doktoru öneriniz var mı devlet hastanesi öncelikli tercihim , uygun fiyatlı özel hastane önerisi de olabilir.Tesekkurler 🌺
3MelekAnnesi3 Zk-mommy Gülhane hastanesinin saglam cocuk polikinligi cok ilgili tavsiye ederim tabi Bi özel kadar degil ama diger devlet hastanelerine nazaran cok ilgililer takipleri hiç aksıtmadan bir daha ki gelcegin tarihi veriyo hemen
Zuhalllllllllll Dr müşerref erkan 0 (539) 433 97 77 arayıp bilgi aldıgınızda bile diğer doktorlara göre farkı anlayacaksınız . Ücret konusunda tam bilgim yok ama 100 tl olması lazım . İsterseniz arayıp bi konuşun.
Zuhalllllllllll 3MelekAnnesi3 dikmende yerleri kendi muayenehanesi doktorun . Bende yüzyüze henüz görüşmedim ama erken doğum oldugu için bıngıldagını bulamıyordum 3 özel hastane sacma sapan herseyi söyledi . Tesadüf burayı buldum cok güzel yorumları vardı aradım 7 günlük bebekte bıngıldakmı arıyosunuz . Buraya getirrseniz ben para kazanıcam ama yeni doğan cocugn yolda bile sarılığı yükselebilir getirmeyin 1 ayı doldugunda getirin gibi bi cevap aldım diğer özeller ora almak için neler demişti oysaki 1 hafta sonra zaten bıngıldagı cıktı söylediği gibi bu sürecte hiç tanısmamamoza ragmen her aradgmda bana her konu hakkında deraylı bilgi veriyorlar . Bende kesinlikle 1 ay kontrolunde ve sonrasında oraya götürücem .