1prens_annesi Muaziim youtube yüklerken nasil gizlediniz sadecw kodu okutanlarin gorebilmesi için nasil ayarladiniz
Muaziim 1prens_annesi hemen geliyo zaten öğlen 2 ye kadar sipariş verirsen hemen kargoluyolar. Kargo ücreti var mıydı bilmiyoeum ki ya baya oldu hatırlamıyoeum oranın müşteri hizmetlerini ara her şeyi sorabilirsin hemen cevaplıyolar zaten
1prens_annesi Muaziim çok teşekkür ederim guvenememistim ilk başta sizde ordan almışsınız paketlemesi falan nasıldı
1prens_annesi Muaziim liste dışı seçeneği var altında da bağlantıyı bilen herkes görebilir yazıyor o seçenek mi acaba
Muaziim 1prens_annesi hepsi çok iyi ben notta yazmıştım onuda koymuşlar üstüne çpk beğrndim ben ama arkası boş haberin oksun canım yere dayarsan çok hoş duruyor
1prens_annesi Muaziim ne zormuş video yapmasi ya😂 ama başardım galiba insaAllah olmuştur eşimde beğenir insaAllah
Muaziim 1prens_annesi ay sorma yaa bende çok uğraşmıştım varya 😀 beğenir beğenir emek var sonuçta hazır da değiiill
1prens_annesi Muaziim ya ben şimdi sayfanın uygulamasını yükleyecektim ama güvenilir olmadığına dair özensiz çalıştıklarına dair birsuru yorum var siz bir sorun yasadiniz mi acaba