Buss52 Selam anneler kızım 3 aylık kilosuda 5 300 kanguru alıcam ama solomombaby mi alsam yoksa broosh baby mi bi fikir verir misiniz kullananlar yorum yazsın lütfennn
Denixx Buss52 sana tek tavsiyem şu ilkay bebe var kalça desteği yapıyor diğer kilot şeklindeki kangurular erkek bebeklerde ağırlık yumurtalıklarına biniyor ve kalça bozukluklarına neden oluyro kılzarda da aynı şekilde biz ilkay bebe kullandık çokta rahat hemende uyuyor sende hiç ağırlık hissetmiyorsun biz 4 ay 15 günlüğüz ve bebeğim 9 kilo rahatlıkla taşıyabiliyorum çünkü ağırlığı sadece bele veya omza vermiyor sırttan destekli bende biraz göz gezdir https://instagram.com/ilkaybabykanguru?igshid=1ceh9xvp2e8t3
Meron Buss52 kesinlikle borooshbaby newage çok araştırdım ve aldım çok memnunum. Bebekle birlikte büyüyebilen tek kanguru o. O yüzden tamamen ergonomik herşeyi bebeğinize göre ayarlıyosunuz. Ön yan sırt kullanımına da uygun. Bi bakın derim.
Buss52 Meron şöyle bi durum var benimki etrafı görecek kucağımda ben yüzü dışa dönükte kullanmalıyım onu
Prensessannesii Buss52 ben de bekliyim şurada ben ergobaby orgjinal in 2. Elini buldm alsammı , yoksa sıfır solomom ,mamadus ,momfort falan mı alsam bilemedim. Kızım 42 günlük 5kilo
Buss52 reinamm şöyle bi durum var benimki etrafı görecek kucağımda ben yüzü dışa dönükte kullanmalıyım onu
MelekRavza Buss52 www.solomombaby.com bu siteden alabilirsin canım biraz pahalı ama uzmanlar tarafından destekleniyor kalça çıkığı yapmadığı kesinleşmiştir güvenilir yani
Buss52 MelekRavza şöyle bi durum var benimki etrafı görecek kucağımda ben yüzü dışa dönükte kullanmalıyım onu
Deletedmom47 Buss52 Borooshbaby .Panel ayardı hangi kanguruda var o fiyatlarda hiçbirinde .Bacak arası genişliği ,M şekli pozisyon olsun 🥰
Yagizinannesi1402 Kızlar mamadusbaby siyah notalı olan var elimde satmak istiyorum ilgilenirseniz yardımcı olurum instagram enesesrayverdi
Buss52 Prensessannesii ya bi de şöyle bi durum var benimki etrafı görecek kucağımda ben yüzü dışa dönükte kullanmalıyım onu