Mucizemsin21 Kızlar 3 ay 6 günlük oğlum ne güzel baya azalmıştı gaz derdimiz kendisi çıkarıyordu ara ara sancılanıyordu ama ağlamıyordu eskisi gibi 🥺 şu 3 gündür çok gazlı dün uykudan birden ağlayarak kalktı karnı semsertti zor sakinleştirdim ıkınmalarımız kızarmalarımız geri geldi eskiden uyanık olduğunda biraz güler oynardı şu sıra hep mızmız ya uyutcam ki uyutana kadar canım çıkıyor kucakta pışpış ayakda bide oturdum mu anlıyor hemen o gülen aulayan bebeğim gitti eski mız mız gazlı ıkınmalı hali geldi🥺ay uzun oldu kusura bakmayın kızlar neden böyle olmuş olabilir başa mı sardık acaba sizde durumlar nasıl
Almi21 Mucizemsin21 ben dün bir deneyim kimyon içeyim dedim çoçuğa iyi geldi denemediyseniz deneyin rahat çıkarıyor hergün normal yapan çoçuk ıkınıp duruyordu rahatladı sonra
espiri Mucizemsin21 daha çok küçük canım azaldığı günler oluyor ama arttığı günler de devam edebilir kızımın ki 7. Aydan sonra bitmişti damlalarını ihmal etme🙏🏻
Mucizemsin21 Almi21 kimyon da işe yramıyor bizimkinde canım gaz damlasını bile bırakmıştık yani o kadar gazlanmıyordu tekrar başladım artık napiyim neden oldu hala anlamadım 😏
Moonlightttt 4bucuk ayligiz geçti baya dedim dün biz de uyumadık. Ama atak donemine de girmiş olabilir iyi e gözlemleyin. 4.ay atağı diye bir yazın Google a.
espiri Mucizemsin21 erken de bitebilir bebekten bebeğe değişiyor canım,emziriyorsan yediklerine dikkat etmeye devam et,gaz damlalarını yine de kullan bi süre,besledikten sonra gazını sen çıkar masaj yap daha iyi olacaktır inş🙏🏻
Mucizemsin21 espiri gaz çıkarmaya alınca ağlıyor çıkarttırmıyorki canım genelde mama yerken uyuyup kalıyor o yüzden gaZlanıyor galiba ayrıca emmiyor sadece mama yiyor
espiri Mucizemsin21 benimki de uyurdu bazen uykusunda yine çıkartırdım omuz pozisyonunda yüzü sana bakacak şekilde yasla uykusu da açılmaz uyur şekilde bile çıkarabilir eğer varsa gazı arada da pış pış yaparsın uykusu açılmasın
Mucizemsin21 espiri yapıyorum dediğini ana ağlıyo çıkarmıyor anca uyanınca yada keyfi yerindeyken çıkarmama izin veriyo canım
mthnflzr Canım mommys bliss şurubunu denemeni tavsiye ederim bizi çok rahatlattı, mama kullanıyorsan da aptamilin Prosyneo mamasını al. Biz 1 haftadır bunlar sayesinde kurtulduk
Mucizemsin21 mthnflzr normal de bitmiş gibi bişeydi canım gazı ama şu son 1 haftadır başladı tekrar aklımda dursun dediklerin geçmicek gibi olursa denerim canım çok sağol