arsbusra Kevsererdogms 6 ayında başladı 7 aylik şu an gece sık sık uyanır benimki de doktoru mama ölçeği artıralım dedi yine de fayda etmedi neden bilmiyorum ama aklıma diş geliyo en yakın
Kevsererdogms arsbusra Aynen bende öyle düşünüyorum ama sürekli uyanıyor emzigini çıkartıyor uyanıyor 10 dkya bı yarım saate bı uyanır oldu
gs271019 Kevsererdogms Benimki de 5 aylık sanırım destekli uyuduk ları için böyleler gece saat başı kalkar 😔
Kevsererdogms gs271019 bebeğim bazen çok değişiyor bı bakarsın ayağımda sallanirim bı bakarsın kendiliğinden beşiğinde uyur kalır yanı ne olduğunu çözemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun😕
Bynkvrck Bizde tam 4 aylığız ne gündüz uyuyor ne gecee kafayı yicem ayağımda sallıyor uyku eğitimi vermek istiyorum ama yok yapamıcam sanırım düzen yok
Bao Bynkvrck siz atakların en zorunu yaşıyorsunuz şu an. 4 ay atağı insanı delirtiyor. Geçecek ama sabredin.
Kevsererdogms Bao Valla bugün çok iyi uyudu sanırım grip olmuş burnu tikaliydi ilaçlarını verdim çocuğum rahatladı kaldı
Bao Kevsererdogms gün içindede mutlaka serum fizyolojikle açın. Bu sıralar burun tıkanıklığı çok yaygın bir sorun. Geçmiş olsun.
Bao Bynkvrck herkeste farklı. Ben burda 1 hafta sürdü diyeni de gördüm. 1 ay sürdü diyenide. Benim oğlumun ki 1 aya yakın sürdü sanırım. Mükemmel olan gündüz uykuları bir anda sıfıra inmişti. Şimdi tekrar eski haline döndü. Sabırlı olun her şey geçiyor.