anayimbennana 3 gün kuralıyla başla canım ben şöyle yaptım mesela ilk 3 gün havuç verdim 4.gün havuç+kabak 5ve6 gün aynı şekilde devam ettim 7.gün kabak+patates 8ve9 aynı daha sonra hiç bir alerji vs olmadığı için üçünü karıştırıpta verdim yaptıklarının içine 1çay kaşığı zeytin yağı koymanı tavsiye ederim zeytinyağ kabızlığıda önlemiş oluyor havuç+kabak ekledim ya mesela daha önceden ilk 3gün havuç veripte bir şey olmadığı için havuç+kabak ekleyip baktın ters giden birşey var demek ki kabak yapıyor diye düşünebilirsin ama istersen hepsini 3 gün kuralıyla tek tekte verebilirsin tarhanaya gelince verme hemen canım ilk önce bunlara alışsın 6aylık 6buçuk aylık olduğunda ver bence onu da 3 gün kuralı yap alerji riski olabilir içinde domates vs varsa ben kendi yendiğimizden veriyorum alerji olmadı bebeğim 7 aylık bu arada ama arkadaşımın olmuş bebek tarhanası olmasına rağmen bebek tarhanası al organik yada evde kendin yapabiliyorsan yap ama hemen şimdi verme internetten bol bol araştırmada yapabilirsin instagram da bir çok ek gıdaya geçiş sayfaları da var