Ayaz0608 Denizmelisa ablam kullanıyor cok memnun bende sab simplex kullanıyorum o da bize cok ıyi geldi
Yucellif Evet ben kullanıyorum cok-da memnunum onu kullanmadan önce durma ağlıyodu bir aydır faln kullanıyorum gaz sıkıntımız kalmadı
Nesllii Deletedmom_297 kimyonlu suyu dene ben onuda içiyorum bide bana doktorum çok ağladığında bir çay kaşığı zeytin yağı verebilirsin demişti ben onuda vermiştin arada
Ceylan Denizmelisa ben her gün bir çay kaşığı veriyorum tuvaleti düzene girdi gaz sancısına da biraz faydası oldu
BetulBelis Kaç aylık bebeklerde kullanıyorsunuz? Ben sab simplex kullanıyorum ama pek iyi gelmiyor sanırım
Cansuu1 Canim biogai tek basina fayda etmiyor cunku o bagirsak duzenleyici ayrica gaz icin nurse hevay aldim ben 3 gundur cok sukur rahatladik
Denizmelisa Cansuu1 Cansuu1 hem zinco hemde sap var akşam bikez bio kullanıyorum diğerlerini gün içinde kullanıyorun
Denizmelisa [bilinmeyen] 3 ay 4 günlük biogaia kolik için özellikle benim bebeğimde kolik bir bebek ben zinco ve sap kullanıyordum. Biogaia yı görümcem almış dün eczane önermiş akşam kolik saati gelmeden 1 saat önce onu verdim diğerlerini de gün içinde kullanıyorum. Ama senin bebeğin çok küçük fazla gelebilir
havva60 Denizmelisa iyi bi damla ama bize yeterli gelmedi sab simlex kullandik cok iyi geldi simdi ise hicbirini kullanmiyoruz cok şükür sma mama sayensinde