ranam Kızlar bebeğim tam 2 aylik son birkaç gündür fışkırarak kusmaya başladı ama su kusuyor buda beni çok korkutuyor, neden böyle oluyor azda değil baya su atıyor ağzından
DenizSayerr ranam canım benimkide 2 aylık ve aynı sorun bende var merak etmeye başladım neden umarım cevap yazan olur üste kalsın
asiltonunmommysi ranam benim 2 kere falan kusmuştu ama huzursuzluğu ağlaması falan çoktu, yüzünde isilik vs vardı susmaksızın ağlıyordu. Gittik doktora kaka ve idrar tahkiki yaptı kakası böylr lastik gibi uzuyordu inek sütü alerjisi çıktı
asiltonunmommysi ranam aslında hep huzursuzdu ama arttı yüzündeki falan vardı ben sıcaktan isilik olmuştur falan dedim
UmayGmz ranam benim kızım gazdan dokayı durmuyor çok emmek istiyor çok emince şiddetli kusuyor burnundan agzından birden ama takip ettim çok emzirince yapıyor bunu
Elizan01 ranam reflüden kaynaklı olabilir canm sütünü içtiği zmn tazikli oluyordur ondan da olabilir geğiremedigi için de birikip öylede kusuyor olabilir
KucukAdamm ranam Alerji olabilir , enfeksiyon olabilir , üşütmüs olabilir . 😐 Doktora gitmeden bilemezsiniz maalesef
NilAsyaMom ranam çok emmiştir . Kesik yoğurt gibi kusması mideden gelen kötü süt. Su gibi beyaz kusması fazla emdiği anlamına geliyor
4lev ranam yanlis bir şey söylemek istemem ama mide çıkışı darlığı fışkırarak kusma yapabilir Söylediğim şey sizin bebeğinizde var demek değil ihtimalleri konuşuyoruz sonuçta hem bebek üşütmüş olursada olabilir diye biliyorum
4lev ranam Evet evet üşütüncede öyle oluyor Havalar musait soğuk almisitir çok tedirgin olmayin yine günlerce sürerse muhakkak doktora görünün derim